Brak na prvu

Filip pobijedio u srazu mišića Lovru i Tiaga: Gledatelji odlučili da im je najprivlačniji!

Gledatelji su anketi RTL.hr-a dali najviše glasova Filipu

RTL.hr
11.06.2024 11:00

Filip iz 'Braka na prvu' ne propušta ni dan treninga u teretani što se može vidjeti po njegovom fizičkom izgledu te igra i nogomet. Često pozira na društvenim mrežama bez majice i pokazuje svoje istrenirano tijelo koje je i njegova "supruga" Tamara pohvalila. Na Instagramu je sakupio i vojsku obožavateljica i ima više od 10.000 pratitelja. 

Filip, Brak na prvu
Filip, Brak na prvu FOTO: Instagram

Da vole trenirati, pokazali su i Lovre i Tiago koji su također na društvenim mrežama pozirali bez majica. U anketi RTL.hr-a pitali smo vas koji od trojice kandidata 'Braka na prvu' vam je najprivlačniji, a s više od 1800 glasova odlučili ste da je to Filip. 

Anketa

Tko vam je najprivlačniji - Filip, Lovre ili Tiago?

Inače, Filip je prošlog vikenda s nogometnim klubom Dubrava osvojio naslov prvaka Prve županijske nogometne lige istok. Dubrava je pobijedila Croatiju s rezultatom 8:2. Ipak, Filip nije zaigrao zbog nedavne ozljede kapka. 

Filip se osvrnuo na pobjedu i na Instagramu. "Sve je isto ko i lani... Nk Dubrava. Brak na prvu, Dubrava na prvu", napisao je uz fotografije s peharom. 

Filip, Brak na prvu
Filip, Brak na prvu FOTO: Instagram

Pratitelji su otkrili da je Filip pozirao s ocem. "Filip napokon pokazao osobu koja je zaslužna da je Filip uopće postoji. Sve pohvale za tatu na odgoju takvog muškarca", "Stari legenda", komentirali su. 

Sociološki eksperiment 'Brak na prvu' gledajte na RTL-u ponedjeljkom i utorkom u 21:15, a nove epizode možete i pogledati na platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO IZ 'BRAKA NA PRVU':