Brak na prvu

Filip pred stručnjacima o upoznavanju Tamare s obitelji: 'Kao član obitelji je'

Filip i Tamara su svima otkrili koliko imaju lijep i kvalitetan odnos

RTL.hr
21.05.2024 23:00

Filip je na zajedničkoj ceremoniji 'Brak na prvu' otkrio kako mu je stalo do Tamare. ''Postala si mi bitan dio života, ne bih te htio izgubiti'', rekao je Filip Tamari, a ona je priznala kako joj se čini uredu što nisu krenuli od početka u ljubavnom smjeru jer onda ne bi uspjeli izgraditi tako kvalitetan odnos. 

''Ne bih mijenjala niti jedan trenutak'', zaključila je Tamara. ''Našem odnosu je doprinijelo to što smo se otvorili jedno drugome. Imamo, također, maksimalno povjerenja jedno u drugoga što je najbitnije. Bez toga ne može ništa funkcionirati'', zaključio je Filip. 

Tamara, Brak na prvu
Tamara, Brak na prvu FOTO: RTL

Tamara je priznala kako je spremna, ukoliko bi između nje i Filipa bilo nešto više. ''Ne volim govoriti za stvari, što bi bilo, kad bi bilo, no spremna sam'', komentirala je Tamara. 

Ostali kandidati su mišljenja kako je Tamara definitivno zaljubljena u Filipa. Također, on je komentirao kako je upoznavanje Tamare i njegove obitelji bilo odlično. ''Realno, kao član obitelji je'', rekao je. 

Sociološki eksperiment 'Brak na prvu' gledajte na RTL-u ponedjeljkom i utorkom u 21:15, a nove epizode možete i pogledati na platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO IZ 'BRAKA NA PRVU':