Brak na prvu

Filip privukao pažnju fotografijama, pitali ga gdje je Tamara, a onda se ona oglasila!

Filip je objavio fotografije prije vjenčanja na koje nije išao s Tamarom kao što je to bio slučaj s vjenčanjem njegove sestre

RTL.hr
27.05.2024 10:00

Filip i Tamara su osvojili simpatije mnogih gledatelja četvrte sezone 'Braka na prvu' koji prate svaki njihov korak na društvenim mrežama, a vesele se svakoj njihovoj zajedničkoj objavi. Veliku pozornost privuku i kada ne poziraju skupa što je ovog puta učinio Filip. Naime, on je otkrio da se sredio za vjenčanje koje mu je jedno od nekoliko u nizu u ovom razdoblju. 

Filip je objavio nekoliko fotografija na kojima je pozirao u crnoj, odjevnoj kombinaciji i sa sivim sakoom. Njegovi pratitelji su komentirali činjenicu da Tamara nije pokraj njega. 

Filip, Brak na prvu
Filip, Brak na prvu FOTO: Instagram

"Samo Tamara nedostaje kraj tebe, ovako sam je prazno", poručila je jedna pratiteljica. "A gdje je Tamara?", pitala je druga pratiteljica. "Iza kamere sto posto", odgovorila joj pratiteljica. Druga je istaknula da je Tamara bila na Sea Star Festivalu koji se održavao ovog vikenda. 

Njezine riječi je potvrdila Tamara koja je na Instagram storyju podijelila fotografije s festivala. "A gdje si ti, Filipe?", pisalo je u objavi. 

Tamara, Brak na prvu
Tamara, Brak na prvu FOTO: Instagram

Sociološki eksperiment 'Brak na prvu' gledajte na RTL-u ponedjeljkom i utorkom u 21:15, a nove epizode možete i pogledati na platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO IZ 'BRAKA NA PRVU':