Brak na prvu

Filip priznao Tamari koliko mu je važna, a zaključio je: 'Baš je kvalitetna žena'

Tamara i Filip su uživali na zajedničkom spoju i nahvalili jedno drugo

RTL.hr
23.05.2024 14:00

Tamara i Filip uživali su na spoju u sociološkom eksperimentu 'Brak na prvu' , a Filip je komentirao kako je puno naučio iz eksperimenta. 

''Prvenstveno sam naučio živjeti s nekim, tako da eto preživio sam, nije tako loše kako sam mislio'', komentirao je Filip. 

Tamara, Brak na prvu
Tamara, Brak na prvu FOTO: RTL

''I moram priznati da si mi postala dosta bitna osoba u životu i na tome sam zahvalan'', dodao je  Priznao je kako to ne govori bilo kome. Također, Filip je primijetio koliko se Tamara kroz eksperiment promijenila. ''Ima više samopouzdanja, ne vjeruje više toliko ljudima, što je zbilja bitno jer je prije bila dosta naivna. Sada je baš kvalitetna žena'', objasnio je, a Tamara je primijetila kako je postala puno tiša. 

''Pobudio si u meni žensku stranu...'', priznala mu je Tamara. ''Sada ja učim djevojke kako biti dame, kako hodati u štiklama. Znaš kako se super osjećam'', dodala je. 

Sociološki eksperiment 'Brak na prvu' gledajte na RTL-u ponedjeljkom i utorkom u 21:15, a nove epizode možete i pogledati na platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO IZ 'BRAKA NA PRVU':