Brak na prvu

Filip se požalio na Tamaru: 'Na kraju tebe žena i pas izbace iz stana', a ona mu spremno odgovorila

Filip se požalio da su se Tamara i njegov pas urotili protiv njega

RTL.hr
19.04.2024 11:00

Filip je nedavno u sociološkom eksperimentu 'Brak na prvu' upoznao svoju suprugu Tamaru s prijateljima, obitelji i psom, a ona je bila oduševljena jer su je dobro prihvatili. "Odveo me kod bake na kavu i kolače. Vidjela sam njegovog psa", ispričala je Tamara. "Stvarno, prihvatili su me super. Atmosfera je bila odlična, kao da se družimo već godinama", dodala je. 

"Dio je ekipe sad, frendovska je atmosfera. Družimo se, igrali smo biljar", rekao je Filip. Tamara se kao velika ljubiteljica životinja posebno oduševila Filipovim psom s kojim se igrala. 

Tamara s Filipovim psom
Tamara s Filipovim psom FOTO: RTL

Sada je Filip otkrio da je njegov ljubimac brzo stao na Tamarinu stranu. 

"Ono kad si rekao da ti je lakše spavati sa psom nego sa ženom jer nju ujutro moraš istjerati iz stana... Na kraju tebe žena i pas izbace iz stana. Karma je ku*a", istaknuo je uz fotografiju svog ljubimca i Tamare. 

"Sve je kako si napraviš", poručila mu je Tamara uz istu fotografiju sebe i Filipovog psa. 

Tamara s Filipovim psom
Tamara s Filipovim psom FOTO: Instagram

Inače, Filip je nedavno objavio zajedničke fotografije s Tamarom i svojom bakom. "Baka odobrila", napisao je u opisu objave. 

Tamara i Filip, Brak na prvu
Tamara i Filip, Brak na prvu FOTO: RTL

Sociološki eksperiment 'Brak na prvu' gledajte na RTL-u ponedjeljkom i utorkom u 21:15, a nove epizode možete i pogledati na platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji! 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO OD 'BRAKA NA PRVU':