Brak na prvu

Filip šokirao eksperte izjavama o fizičkom izgledu dok Tamara sjedi pored njega: 'Odrezao ju je kao da je objekt'

Tamara i Filip u 'Braku na prvu' kliknuli su na prijateljskoj bazi, a eksperti primjećuju nepoštovanje u njihovom odnosu

RTL.hr
20.02.2024 21:35

Tijekom večere parovi su primijetili kako su Tamara i Filip vrlo složan par. Oboje su istaknuli kako su zadovoljni izborom stručnjaka te kako su dobili najboljeg prijatelja/icu u sociološkom eksperimentu. 

No, već su rano zaključili kako između njih neće biti ništa. Poneki kandidati smatraju kako je Tamara možda i zaljubljena u Filipa iako tvrdi suprotno. Jedan od njih je Tiago, dok njegova partnerica Tina smatra da je on već odavno zatvorio vrata. 

U razgovoru s Tinom i Tiagom Filip je rekao kako će mu u vezi prepreka uvijek biti fizički izgled. Ako nije po njegovom okusu, to će smatrati gotovim. 

"On priča kao da Tamara nije pored njega. To su grube riječi", rekla je ekspertica Sanela Kovačević Nelly. 

"Ne sviđa mi se to. Šalje poruku da ju je odrezao kao da je objekt. Ili sto posto ili ništa", dodao je ekspert Boris Blažinić. 

Dok je Filip to govorio, Tamara se samo smješkala. 

"Ona odaje dojam da je njoj praktički svejedno", rekla je ekspertica Iva Stasiow, no vrlo brzo su zaključili kako to možda i nije tako.

Sociološki eksperiment 'Brak na prvu' gledajte na RTL-u ponedjeljkom i utorkom u 21:15, a nove epizode možete i pogledati na platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji!