Brak na prvu

Filip tvrdi da je njegov odnos s Tamarom prijateljski, ali pogledi na ovim fotografijama pokazuju nešto drugo!

Gledatelji, koji prate svaki korak Filipa i Tamare, često ističu da se u Filipovim pogledima vidi koliko mu je stalo do Tamare

RTL.hr
28.05.2024 10:00

Filip i Tamara iz 'Braka na prvu' osvojili su srca gledatelja svojim skladnim odnosom, a i sami su priznali da su postali jedno drugome dio života. "Prvenstveno sam naučio živjeti s nekim, tako da eto preživio sam, nije tako loše kako sam mislio. I moram priznati da si mi postala dosta bitna osoba u životu i na tome sam zahvalan", rekao je Filip Tamari na spoju u sociološkom eksperimentu. 

Tamara i Filip, Brak na prvu
Tamara i Filip, Brak na prvu FOTO: RTL

O odnosu s njom je progovorio i na zajedničkoj ceremoniji. "Postala si mi bitan dio života, ne bih te htio izgubiti", istaknuo je Filip pred stručnjacima. Otkrio je kako je upoznavanje Tamare i njegove obitelji prošlo odlično. 

Filip i Tamara, Brak na prvu
Filip i Tamara, Brak na prvu FOTO: Instagram

"Realno, kao član obitelji je", rekao je. Ostali kandidati su komentirali da je Tamara zaljubljena u Filipa. "Ne bih mijenjala niti jedan trenutak", komentirala je Tamara svoj odnos s Filipom. On je objasnio i kako je njihovom odnosu pomoglo što su se otvorili jedno drugome i što su izgradili međusobno povjerenje. 

Tamara i Filip
Tamara i Filip FOTO: Instagram

Ipak, Filip je više puta istaknuo da je njihov odnos prijateljski. Unatoč njegovim riječima gledatelji smatraju da je situacija drukčija i da su dokaz tome njihove zajedničke fotografije i način na koji gleda Tamaru. 

Filip i Tamara, Brak na prvu
Filip i Tamara, Brak na prvu FOTO: RTL

Sociološki eksperiment 'Brak na prvu' gledajte na RTL-u ponedjeljkom i utorkom u 21:15, a nove epizode možete i pogledati na platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO IZ 'BRAKA NA PRVU':