Brak na prvu

Filip za RTL.hr o odnosu s Tamarom: 'Bez veze mi je ta situacija'

Tamara i Filip sociološki eksperiment završili su kao prijatelji unatoč tomu što ona prema njemu osjeća nešto više

RTL.hr
12.06.2024 16:00

Tamara i Filip zaključili su sociološki eksperiment 'Brak na prvu' time da je ona njemu priznala kako joj se sviđa. Filip na to ništa nije prokomentirao, no kako je Tamara rekla u intervjuu za RTL.hr, jasno joj je dao do znanja kako je gleda samo kao prijateljicu. Za RTL.hr je otkrio detalje njihova odnosa.

 "Ne zamjeram joj ništa, ali uvijek smo imali takav odnos da sve rješavamo komunikacijom pa mi je bila malo bez veze cijela ta situacija", komentirao je činjenicu da mu nije iskomunicirala da ju je povrijedilo to što joj nije odgovorio na poruku. 

No, tu su situaciju izgladili. 

Tamara i Filip, Brak na prvu
Tamara i Filip, Brak na prvu FOTO: RTL

"Uvijek sam gledao na naš odnos kao prijateljski, a njezino priznanje ne može narušiti naše prijateljstvo", naglasio je i dodao:

 "Nikada mi nije rekla da joj se sviđam i mislio sam da je obostrano na prijateljskoj bazi".

Unatoč svemu, u sociološkom eksperimentu pronašao je dobru prijateljicu s kojom će se nastaviti družiti i nakon snimanja.

"Brak na prvu' mi je bilo zabavno i super iskustvo. Upoznao sam neke ljude koji su mi postali dio života. Ne bih mijenjao ništa od početka do kraja jer to sam bio ja. Bilo mi je zabavno gledati taj naš cijeli put u showu", zaključio je.

Propuštene epizode 'Braka na prvu' pogledajte na platformi Voyo