Brak na prvu

Filip za RTL.hr o Tamarinom susretu s njegovom bakom: 'Zbližile su se, baka je obožava'

Filip je napokon Tamaru upoznao sa svojom bakom, a za RTL.hr je otkrio kako je protekao susret

RTL.hr
15.04.2024 12:17

Tamara i Filip učinili su veliki korak u njihovom odnosu kada je kandidat 'Braka na prvu' svoju suprugu upoznao s bakom. Kako je priznao, baka mu je najveći uzor u životu i s njome je jako povezan. S Filipom smo popričali o njihovom susretu.

"Da, baku sam upoznao s Tamarom. Došla je jedan dan na kavu. Bilo nam je odlično", rekao je Filip i dodao kako mu je njezino mišljenje jako bitno te je to jedan od razloga zašto ih je odlučio 

"Zanimalo me što baka misli o Tamari. Na druženju nam je bilo odlično, mogu reći jako zabavno. Zbližile su se i u jednom trenutku više nisam znao jesam li joj ja unuk ili Tamara", rekao je. Druženje je potrajalo nekoliko sati, a Filip kaže kako definitivno neće biti posljednje.

Tamara i Filip, Brak na prvu
Tamara i Filip, Brak na prvu FOTO: RTL

Baka je prezadovoljna s Tamarom i obožava je. Moglo bi se reći - baka je odobrila", naglasio je. 

Nije htio otkriti detalje, odnosno je li baka odobrila vezu ili samo prijateljstvo već je gledateljima poručio da samo pozorno prate emisiju. U jedno je siguran. 

"Baka i Tamara će sigurno ostati i dalje u kontaktu", zaključio je. 

Sociološki eksperiment 'Brak na prvu' gledajte na RTL-u ponedjeljkom i utorkom u 21:15, a nove epizode možete i pogledati na platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji!