Brak na prvu

Filip za RTL.hr o zahlađenju odnosa s Tamarom: 'Mislim da smo imali dosta obaveza...'

Dva mjeseca nakon završetka snimanja, Tamara i Filip ipak su malo zahladili odnos

RTL.hr
05.06.2024 07:00

Cijela ekipa sociološkog eksperimenta 'Brak na prvu' okupila se nakon dva mjeseca pauze od snimanja. Neki su se u međuvremenu čuli, neki nisu razmijenili nitijednu poruku, a treći su stigli s vijestima da su se zaručili. Iznenađenje su bili Tamara i Filip, koji su otkrili kako je entuzijazam oko njihova odnosa ipak malo splasnuo. Filip nam je otkrio što se dogodilo.

"Nakon završetka snimanja čuli smo se skoro svaki dan. Mislim da smo imali dosta obaveza i jedan i drugi i nismo se čuli desetak dana prije snimanja reuniona", rekao je Filip.

Filip, Brak na prvu
Filip, Brak na prvu FOTO: RTL

Unatoč tome, kad su se ponovno susreli, nije se mogla osjetiti nikakva netrpeljivost. Odmah su kliknuli i nastavili dalje kao da se ništa nije dogodilo.

"Bilo mi je drago ponovno vidjeti Tamaru, družiti se s njom i zabavljati se. Veselio sam se vidjeti i skoro sve kandidate, a posebno prijatelja Lovru", zaključio je Filip.

Sociološki eksperiment 'Brak na prvu' gledajte na RTL-u ponedjeljkom i utorkom u 21:15, a nove epizode možete i pogledati na platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO IZ 'BRAKA NA PRVU':