Brak na prvu

FOTO Nikolina iz 'Braka na prvu' svjetska je putnica! Ovi prizori s njenih putovanja oduzimaju dah

Nikolina obožava putovanja s kojih dijeli fotografije koje izazivaju divljenje

RTL.hr
10.07.2024 12:00

Kandidatkinja četvrte sezone 'Braka na prvu' Nikolina obožava avanture, motore i putovanja s kojih dijeli fotografije koje oduzimaju dah. "Motori su moja strast i ljubav odmalena. Slobodno vrijeme najradije provodim u svojoj 'meditaciji u pokretu', kako od milja nazivam vožnju motorom. Mogu sjesti na motor i uputiti se u nepoznatom smjeru i samo istraživati i biti prisutna u trenutku, na sve ostalo tad je stisnuta pauza u mojoj glavi i moja duša uživa u resetiranju. Osim motora i putovanja, posljednji hobi u koji sam se dala je planinarenje, zaljubila sam se u planine! Kad sam vani, istražujem svijet, prirodu, pomičem vlastite granice ili uživam u prekrasnim prizorima oko sebe, jednostavno sam sretna, spokojna i ispunjena", ispričala je Nikolina prije ulaska u sociološki eksperiment. 

Nikolina
Nikolina FOTO: Instagram

Inače, nedavno je odgovarala svojim pratiteljima na Instagramu na pitanja.  Otkrila je kako je zaljubljena te da ima dečkića! ''Nemam dečka, ali imam dečkića! I to najboljeg'', napisala je Nikolina uz fotografiju sa svojim psićem.

''A zaljubljena sam kako sam već rekla, u život – u avanture, u putovanja, u svoje ljude, u Harleya, u motore, u planine, prirodu i more, kuhanje, u yogu, u bezbrojne mogućnosti života, kretanje i rad na sebi... Toliko toga postoji van muško-ženske ljubavi i smatram da to nije jedino čemu bi trebalo težiti u životu. Pravi partner je svakako šlag na torti, ali mislim da se danas previše ljudi fokusira na to da nađe pravog partnera, a premalo na to da postane pravi partner'', napisala je.

Nikolina, Brak na prvu
Nikolina, Brak na prvu FOTO: Instagram

Podsjetimo, Nikolina je u sociološkom eksperimentu 'Brak na prvu' bila spojena s Antonom, no između njih se nije pojavila ljubav. Ipak, ostali su prijatelji. 

Propuštene epizode 'Braka na prvu' pogledajte na platformi Voyo!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO OD 'BRAKA NA PRVU':