Brak na prvu

FOTO Tina obara sa svojim outfitima u 'Braku na prvu': Od latino kraljice do senzualne dame

Tina se u sociološkom eksperimentu 'Brak na prvu' istaknula i zbog svojih autentičnih outfita

RTL.hr
29.02.2024 08:00

Tina i Tiago slove kao najskladniji par sociološkog eksperimenta 'Brak na prvu', a njihov odnos većina kandidata ističe kao onaj u koji bi se trebali ugledati. "Zrače", istaknula je Renata, koja smatra da su njih dvoje srodne duše. 

Oboje su pokazali slične interese, a jedan od njih je i prema autentičnom odijevanju. Tina je i za vjenčanje odabrala vjenčanicu s kojom se istaknula, a na društvenim mrežama objasnila je zašto se baš odlučila za nju. Inspiraciju za vjenčanicu je vukla iz '60-ih godina prošlog stoljeća. "Željela sam da to bude minimalistički", rekla je Tina. Cipele je zamišljala s velikom platformom, a što se tiče slavnih osoba, Priscilla Presley joj je bila nit vodilja kada je u pitanju cjelokupan stil. Tina je na svom vjenčanju bila totalno drugačija te je postigla željeni efekt.

Outfite sa snimanja 'Braka na prvu' redovito dijeli i na Instagramu - s ceremonija, ali i medenog mjeseca. U galeriji donosimo neke od njih.

Sociološki eksperiment 'Brak na prvu' gledajte na RTL-u ponedjeljkom i utorkom u 21:15, a nove epizode možete i pogledati na platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO OD 'BRAKA NA PRVU':