Brak na prvu

Goga za RTL.hr komentirala četvrtu trudnoću, a Adamovi pratitelji su uvjereni da znaju spol!

Gordana i Adam očekuju njihovo treće zajedničko dijete

RTL.hr
22.11.2023 11:00

Gordana i Adam Kromer upoznali su se tijekom snimanja prve sezone showa 'Brak na prvu', a nedavno su otkrili lijepu da iščekuju prinovu. "Da podijelimo sretnu vijest da nam roda dolazi u posjetu na proljeće. Spol je još tajna, ali vam mogu otkriti da bez obzira na šokantnu vijest, svi se jako veselimo", napisao je Adam na društvenim mrežama. 

Gordana je za RTL.hr otkrila kako se osjeća. "Dobro se osjećam", kratko je rekla. 

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Iako supružnici još ne žele otkriti spol bebe, Adam je napravio anketu i pitao pratitelje što misli hoće li biti curica ili dečko. Većina njih, skoro 80 posto je uvjereno da će dobiti kćer. 

Adam Kromer
Adam Kromer FOTO: Instagram

Podsjetimo, Adam i Goga upoznali su se u prvoj sezoni 'Braka na prvu', ali ne kao supružnici. Gordana je bila "udana" za Dejana Vukobratovića, a Adam "oženjen" Nikolinom Tutić. No kako su počeli problemi s njihovim partnerima, tako su se Gordana i Adam, oboje zaljubljenici u fitnes, počeli družiti, prvo u teretani, a zatim na kavama. Rodile su se simpatije, nakon snimanja otišli su na izlet i shvatili kako su zapravo - zaljubljeni.

Gordana i Adam Kromer
Gordana i Adam Kromer FOTO: Privatni album

Par je ubrzo počeo živjeti zajedno, zatim je stigla sretna vijest - Goga je trudna, a u kolovozu 2020. godine na svijet je došao sin, maleni Noel .

No to nije bilo jedino slavlje u ovoj obitelji jer iste godine su se zaručili, a na ljeto 2021. i vjenčali. Vjenčanje se održalo na plaži Ždrijac u Ninu, a na fotografijama se moglo primijetiti da je bilo romantično: pijesak, more, zalazak Sunca i mladenci u bijelom.

"Plaža nam je bila obostrana želja", rekla je tada Gordana za RTL.hr.

Adam i Gordana Kromer
Adam i Gordana Kromer FOTO: Privatni album

A razlog za slavlje imali su i u 2022. godini. Rodio im se drugi sin Kael, a sretnu vijest na svom Instagramu objavio je tata Adam. "Naš se univerzum proširio još jednim članom obitelji...mali Kael je došao na svijet. Moja hrabra ratnica Gordana Kromer i mali su super", napisao je.

Adam, inače iz Zmajevca u Baranji, i Zagrepčanka Gordana preselili su se u Zadar, gdje uživaju u životu uz more. Razlog selidbe je što se Gordanin sin tamo školuje pa su mu htjeli biti bliže.

Par dijeli zajedničke fotografije na Instagramu i pokazuju koliko uživaju u obiteljskoj idili u Zadru.

'Brak na prvu' gledajte na platformi Voyo!