Brak na prvu

Hedviga je u zagrljaju svog dragoga pronašla mirnu luku: 'Ako izgovorim ljubav...'

Hedvigi u vezi samo "cvjetaju ruže", a često dijeli svoje trenutke sreće na društvenim mrežama

RTL.hr
10.06.2024 09:00

Kandidatkinja treće sezone 'Braka na prvu' Hedviga Tandara često dijeli sa svojim pratiteljima trenutke sreće i progovara o svom životu, a više puta je rekla za RTL.hr kako ona i njezin dečko vole zajedno putovati i tako iskoriste svaki slobodan trenutak. 

Hedviga je sada pohvalila svog dečka. "Ustao se da mogu snimiti pogled pa ciljevi", poručila je uz fotografiju stola i pogleda.

Hedviga Tandara
Hedviga Tandara FOTO: Instagram

Nakon toga je pozirala u njegovom zagrljaju. 

Hedviga Tandara
Hedviga Tandara FOTO: Instagram

Inače, Hedviga je prije nekoliko mjeseci progovorila o svojoj ljubavnoj sreći za RTL.hr. "Zaista postoji netko tko se neobično ugodno stvorio kad se sve sleglo. Jest da bi se brojao pod noviju osobu u mom životu, no dosta smo bitnih događaja već prošli, tih 'milestones'. Ja znam dio njegove obitelji, on potpunu moju i prijatelje", ispričala je tada.

Hedviga Tandara
Hedviga Tandara FOTO: Instagram

I nedavno je za RTL.hr komentirala njihov odnos.  "Vidljivo je da ovaj moj prekrasni mora da radi nešto jako dobro kad se ne prestajem smješkati. Toliko ga hvalim da ću malo ublažiti da se ne umisli, iako komentari mojih prijateljica i čine da može malo 'poletjeti'. Lijepo mi je to što je druželjubiv i dobro se uklapa u moj svijet, čak je i više društven od mene i ne znam odakle mu toliko energije za dobar balans poslovnog i privatnog života. Ali mislim da je to i prirodno, imati najbolje riječi za osobu s kojom si, inače što bi i radila s njime? Nekako kako prolaze mjeseci postajemo sve stabilniji pa mi i daje taj osjećaj sigurnosti da smo na se našli, premda moramo još puno 'soli zajedno pojesti' od tih kilu, kako ide poslovica", ispričala je. 

Sociološki eksperiment 'Brak na prvu' gledajte na RTL-u ponedjeljkom i utorkom u 21:15, a nove epizode možete i pogledati na platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO IZ 'BRAKA NA PRVU':