Brak na prvu

Hit video Tine i Tiaga! Pogledajte kako su plesali i pjevali, a nekoliko sati kasnije - eskalacija

Tina i Tiago zaplesali su prije susreta s dva nova para u sociološkom eksperimentu 'Brak na prvu'

RTL.hr
03.04.2024 16:00

Tina je na društvenim mrežama objavila video s Tiagom i otkrila što su radili prije dolaska dva nova para u 'Brak na prvu'. Naime, pokazala je da su zaplesali. 

"Danas je prva 'Brak na prvu' večera na kojoj se susrećemo s novim kandidatima. Da vidimo s čime imamo posla", poručila je Tina. Obožavatelje je oduševila njezina objava. 

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Inače, Tiago je ranije otkrio produkciji što treba napraviti Alan da osvoji Danijelu i nasmijao Tinu. "Treba biti Brazilac i Slovenka", rekao je kroz smijeh. 

Pun hvale za sebe i Tinu bio je kod eksperata. "Mi smo najzreliji par. Mi znamo kako se nositi s teškim situacijama", rekao je Tiago. "Naučio sam ju poštovati, što sada radim i više. Možda je do naših kultura ili je utjecaj mojih bivših trauma. Nisam bio u mogućnosti to vidjeti, ali sada mi je jasno da, ako sam s Tinom, moram vjerovati njezinim postupcima i riječima. To mi je jasno sad, ali to prije nisam vidio", dodao je. 

Tina i Tiago, Brak na prvu
Tina i Tiago, Brak na prvu FOTO: RTL

"Jako smo dobro kliknuli, jako mi je drag. Lijepa mi je ta priča. Željela bih vidjeti što će biti u budućnosti", rekla je Tina.

Sociološki eksperiment 'Brak na prvu' gledajte na RTL-u ponedjeljkom i utorkom u 21:15, a nove epizode možete i pogledati na platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji! 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO OD 'BRAKA NA PRVU':