Brak na prvu

Iva Stasiow proslavila rođendan u društvu eksperata Sanele i Borisa: Uživali su u tematskoj zabavi

Iva Stasiow ovog vikenda proslavila je rođendan

RTL.hr
04.03.2024 09:13

Iskusna individualna psihoterapeutkinja s gotovo 15 godina prakse i jedna od stručnjaka za spajanje parova u sociološkom eksperimentu 'Brak na prvu', Iva Stasiow proslavila je rođendan. Iva je podijelila fotografije sa svoje zabave na kojoj su bili i eksperti Sanela Kovačević Nelly i Boris Blažinić

"Sinoć na rođendanu naše Ive Stasiow", napisao je Blažinić uz zajedničku fotografiju. 

Iva Stasiow, Sanela Kovačević Nelly i Boris Blažinić
Iva Stasiow, Sanela Kovačević Nelly i Boris Blažinić FOTO: Privatni album

Iva je imala tematsku zabavu, a po prizorima može se vidjeti koliko su se ona i svi uzvanic zabavili. 

Inače, Stasiow je nekoliko godina zaredom odabrana za najboljeg doktora prema iskustvima pacijenata na portalu Najdoktor.com, a istu čast imala je i prošle godine. Temelj njezina rada i pristupa jest takav da je pacijent aktivni sudionik u procesu izlječenja, ravnopravni sudionik koji također snosi dio odgovornosti te da svakoj osobi trebamo pristupiti na individualan način, sagledati ga kao cjelinu, zato što je svatko od nas individua, osoba sa specifičnim problemima i potrebama. Jedina se u Hrvatskoj bavi metakognitivnom terapijom, za koju kaže da je najviše znanstveno utemeljena te da klijenti kroz nju mogu vrlo brzo doći do poboljšanja.

"Svakako mi imponira u smislu potvrde mog truda koji ulažem kroz sve ove godine! Najveća nagrada mi je zadovoljstvo, napredak i poboljšanje klijenata koji mi dođu na terapiju. Biti sudionik promjene mojih klijenata najveća je nagrada!", ispričala je Iva. 

Sanela Kovačević Nelly, Boris Blažinić, Iva Stasiow, Brak na prvu
Sanela Kovačević Nelly, Boris Blažinić, Iva Stasiow, Brak na prvu FOTO: RTL

Objasnila je što znači metakognitivna psihoterapija. 

"Metakognitivna psihoterapija je za sada jedna od najviše znanstveno utemeljenih psihoterapija. Vrlo je razumljiva i jasna u svojoj primjeni, praktična i nudi primjenjive alate za poboljšanje i održavanje psihičkog stanja. Nažalost sam jedini licencirani metakognitivni terapeut u Hrvatskoj, kažem nažalost jer metakognitivna psihoterapija ne traje vremenski dugo a to je jako važan aspekt s obzirom na užurbanost suvremenog života i financijski ne iscrpljuje klijente", rekla je Stasiow. 

Sociološki eksperiment 'Brak na prvu' gledajte na RTL-u ponedjeljkom i utorkom u 21:15, a nove epizode možete i pogledati na platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO OD 'BRAKA NA PRVU':