Brak na prvu

Josip iz 'Braka na prvu' podijelio tešku životnu priču: 'Prije 13 godina mi je preminuo brat. Te sam se godine i rastao'

Josip i Karmen podijelili su teške životne priče

RTL.hr
22.04.2024 21:35

U sociološkom eksperimentu 'Brak na prvu' kandidati su morali sa svojim partnerom/icom podijeliti neki trenutak iz svoga života koji ih je zauvijek promijenio. Josip je Karmen ispričao situacija sa svojim pokojnim bratom. 

"Smrt moga jedinoga brata je promijenila moj život iz temelja. Umro je u najboljim godinama života, ostavio je troje divne djece. Tu sam shvatio kako je život šaka suza, vrića smija. Sve je prolazno i ništa nije vrijedno nerviranja. Od njegove smrti živim punim plućimam, cijenim i poštujem život. To je ta prekretnica u životu kada sam shvatio što je život. Ja sam čist i direktan. Tko me takvoga prihvaća, prihvaća me. Tko ne, to me ne zanima", rekao je Josip.

Karmen ga je pozorno slušala i izgleda kako je to priznanje osnažilo njihov život. 

"Vjerujem da mu je to bilo teško podijeliti i to je bila baš tragična situacija i dok je čitao osjećala sam suosjećanje. S druge strane, dobila sam objašnjenje zbog čega drži taj gard", rekla je. 

Josip je otkrio kako zbog toga nikada nije zaplakao. 

"Pogodilo me jest, bio je mlad, veći i jači od mene. Bio mi je jedna vrsta idola. Bili smo totalno različiti. On je bio mirniji, opušteniji. To se dogodilo prije 13 godina. U toj sam se godini i rastavio i izgubio brata. To su bili brutalni udarci, a iz toga sam izašao još jači", zaključio je. 

Sociološki eksperiment 'Brak na prvu' gledajte na RTL-u ponedjeljkom i utorkom u 21:15, a nove epizode možete i pogledati na platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO IZ 'BRAKA NA PRVU':