Brak na prvu

Josip je doznao zašto mu Renata nije dala priliku: 'Spomenula je neka dva razloga'

Kandidati su, prije zajedničke ceremonije, komentirali svoje odnose s partnerima

RTL.hr
21.05.2024 22:45

Renata je komentirala Tamari i Klari kako joj posljednji spoj s Josipom, u sociološkom eksperimentu 'Brak na prvu' , nije prošao najbolje. 

''Jako je bio šutljiv cijeli dan, što mi je potpuno čudno za njega, no ajde ima i on pravo na takav dan. Doslovno sam morala izvlačiti riječi iz njega, a na neka pitanja mi uopće nije htio odgovoriti'', objasnila je Renata. 

''Nešto ga je očito spustilo, nisam ja kriva. Nije mi to upropastilo raspoloženje'', dodala je. Josip je pak Alanu i Lovri priznao kako zna zašto mu Renata nije dala priliku. 

Josip, Brak na prvu
Josip, Brak na prvu FOTO: RTL

''Spomenula je neka dva razloga, no to bih zadržao za naš odnos... Intimni su to razlozi. To mi je tek nedavno otkrila'', objasnio je Josip. 

Alan i Josip su se našalili kako bi se Josip trebao ošišati na ćelavo jer Renata ne voli kosu. ''Ona i dalje tvrdi da sam joj fizički privlačan. Ne bi mi bez kose to dobro stajalo jer imam malu glavu i klempave uši... Kako je ona mene upoznavala, bio sam joj sve manje i manje privlačan'', komentirao je Josip i dodao kako je Alan Renatin tip muškarca, što je Alanu bilo drago za čuti.

''Definitivno mi je to podiglo ego'', priznao je Alan i dodao kako je Renata predivna osoba u koju bi se mogao zaljubiti.

Sociološki eksperiment 'Brak na prvu' gledajte na RTL-u ponedjeljkom i utorkom u 21:15, a nove epizode možete i pogledati na platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO IZ 'BRAKA NA PRVU':