Brak na prvu

Josip za RTL.hr otkrio misli li da se Renati sviđa Alan: 'Njezino zauzimanje takvih stavova...'

Josip je za RTL.hr prokomentirao Alanovo ponašanje, a i njegov trenutni odnos s Danijelom

RTL.hr
15.05.2024 07:00

Josip je kandidat sociološkog eksperimenta 'Brak na prvu' , a stručnjaci su mu kao suprugu dodijelili Renatu. Njihov odnos  je u posljednje vrijeme podosta zahladio. 

Josip je za RTL.hr prokomentirao odnos s Renatom i cijelu tu situaciju s Alanom, to jest njegov odnos prema Danijeli i Karmen. 

''Njegovo ponašanje je bilo krajnje neprimjereno. Ničime to ni jedna osoba nije zaslužila, neovisno je li riječ o ženi ili muškarcu. Općenito bih stao u obranu bilo koga, a u ovom je slučaju bila u pitanju žena'', rekao je Josip. ''Ponašanje je nezrelo i samo govori o njegovim slabostima i nesigurnostima kojima obiluje. Takvo ponašanje proizlazi iz toga jer nitko tko je siguran u sebe i svoje mogućnosti i sposobnosti, neće napadati ljude na taj način'', dodao je. 

Josip, Brak na prvu
Josip, Brak na prvu FOTO: Privatan album

Iako je Renata isticala kako nije stala na Alanovu stranu, Josip smatra da ipak je. ''Budimo iskreni - strane se zauzimaju htjeli mi to ili ne. Vjerujem da je vidljivo i jasno da ga je opravdavala i branila... I njegove stavove i napade i zapravo njegovo omalovažavanje i vrijeđanje'', komentirao je Josip.

No, usprkos tomu što je Renata branila Alana, Josip ne misli da joj se on sviđa. 

''Ne bih rekao da joj se sviđa, možda na polju fizičke privlačnosti, no nikako ne na polju emocionalne povezanosti. Renati je potrebno puno vremena i emocionalna povezanost, a manje intelektualna razina. Kod mene je obrnuto'', rekao je te dodao kako je ta situacija s Alanom jako utjecala na njihov odnos. 

Josip, Brak na prvu
Josip, Brak na prvu FOTO: Privatan album

''Apsolutno smo zahladili zbog te situacije i nismo to skrivali. To je bilo vidljivo i nama i svima koji su promatrali naš odnos. Djelovao sam smireno i ravnodušno, no iznutra je tinjala i buktala lagana vatrica. Bio sam prije svega iznerviran i frustriran. Njezino zauzimanje takvih stavova i zauzimanje njegove strane je upravo to izazivalo u meni'', priznao je Josip kojega njezino ponašanje zapravo nije ni iznenadilo. 

''Nije da nisam očekivao takvu njezinu reakciju jer od Renate se uvijek može očekivati dosljednost. Ona je od početka sociološkog eksperimenta bila na strani muškarca... To je vidljivo iz odnosa Ane i Alana, zatim i Nikoline i Antona gdje se uvijek priklanjala stavovima muškarca'', zaključio je Josip. 

Sociološki eksperiment 'Brak na prvu' pogledajte na platformi Voyo

POGLEDAJTE BONUS VIDEO IZ 'BRAKA NA PRVU':