Brak na prvu

Klara i Lovre napuštaju 'Brak na prvu': 'Ovo nije moj sretan kraj...imao sam druge namjere'

Lovre i Klara napuštaju 'Brak na prvu', a Lovre otkrio kako nije dobra situacija

RTL.hr
27.05.2024 21:45

Klara i Lovre odlučili su napustiti sociološki eksperiment 'Brak na prvu'...

"Ovo je najveća promjena u mom životu, da sam ovako smiren i da se mogu kontrolirati kada te netko provocira", priznao je Lovre i otkrio što je naučio iz sociološkog eksperimenta. 

"Žalim za 90 posto žena što sam odbio... Pazi što želiš", komentirao je Lovre i time iznenadio stručnjake. Također, komentirao je kako nije spreman za pravu ljubav.

Lovre, Brak na prvu
Lovre, Brak na prvu FOTO: RTL

"Posebno sada, kada sam vidio kako se djevojka od 25 godina ponaša – nije dobra situacija'', priznao je i dodao kako je shvatio koliko je problem u razgovoru njegov sarkazam. 

''Ako si već sarkastičan daj neku mimiku lica napravi – neka poradi na tom sarkazmu, što da mu ja kažem...'', komentirala je Klara. Pa je tako i Lovrina i Klarina odluka bila odlazak iz eksperimenta. ''Ovo nije moj sretan kraj jer sam zbilja došao s namjerom da upoznam ženu s kojom ću postati bolja osoba, a dobio sam suprotnost koja me uništila i psihički i fizički, no dobio sam dobre temelje za budućnost'', zaključio je Lovre.

Sociološki eksperiment 'Brak na prvu' gledajte na RTL-u ponedjeljkom i utorkom u 21:15, a nove epizode možete i pogledati na platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO IZ 'BRAKA NA PRVU':