Brak na prvu

Klara iz 'Braka na prvu' je prije izgledala potpuno drugačije: Što joj bolje pristaje?

Klara voli eksperimentirati s bojom kose pa je tako prije nekoliko godina bila brineta

RTL.hr
01.03.2024 07:00

Klara iz sociološkog eksperimenta 'Brak na prvu' trenutačno je u braku s Lovrom, a iako su oboje kliknuli na temelju fizičkog izgleda, još se uvijek muče s ovim karakternim dijelom. Klara ne razumije što joj Lovre govori, a on smatra da je ona pod utjecajem jedne kandidatkinje te da zbog toga njihov odnos ne može napredovati. 

Klara, Brak na prvu
Klara, Brak na prvu FOTO: RTL

Eksperti vjeruju kako između Klare i Lovre postoji nada, no kako je ključna komunikacija i razumijevanje. 

Klara je u eksperiment ušla otvorena srca, kako bi pronašla srodnu dušu te je naglasila kako nažalost nema potporu obitelji u tome. 

Klara, Brak na prvu
Klara, Brak na prvu FOTO: RTL

Inače, Klara je imala i poneke izlete u manekenske vode. Zadranka (25) se 2020. godine natjecala za Miss Universe Hrvatske te je završila među top 15 djevojaka, a tada je imala valovitu crnu kosu te je izgledala potpuno drugačije nego što izgleda sada. U to vrijeme je radila kao njegovateljica i u slobodno vrijeme volontirala u Crvenom križu, a imala je veliku želju postati medicinska sestra.

Klara, Brak na prvu
Klara, Brak na prvu FOTO: RTL

Sociološki eksperiment 'Brak na prvu' gledajte na RTL-u ponedjeljkom i utorkom u 21:15, a nove epizode možete i pogledati na platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO OD 'BRAKA NA PRVU':