Brak na prvu

Klara iz 'Braka na prvu' objavila fotografiju s jednim pitanjem i oduševila pratitelje: 'Ličiš na normalnu osobu'

Klara je pitala svoje pratitelje na što liči i aludirala na svoju raspravu s Lovrom u 'Braku na prvu'

RTL.hr
12.06.2024 09:18

Klara i Lovre imali su burnu raspravu u 'Braku na prvu' nakon što su odgledali svoje putovanje.  Lovri se nije svidjelo to što je gledao jer smatra da je Klara previše isticala da je on zaljubljen u nju. S druge strane, nekoliko puta ju je izvrijeđao pa se Klara šokirala kada je to čula. 

"Kada sam grub, onda sam najgrublji i onda sam najiskreniji", rekao je Lovre. Klara ga je upitala je li stvarno moguće da ima takvo mišljenje o njoj. "Stvarno si bio grub", dodala je. 

Lovre i Klara, Brak na prvu
Lovre i Klara, Brak na prvu FOTO: RTL

"Ispadam kao patnik za ženama koji nikada nije vidio ženu u životu. I onda si došla ti od 25 godina i to se meni onda spustila roleta", rekao je Lovre. 

Stručnjaka Borisa Blažinića zanimalo je zašto povezuje iskrenost s grubošću.  "Akcija ima reakciju", pravdao se Lovre. "Ne znam što bih rekla. Što meni nedostaje? Na što to ja ličim", pitala se Klara.

Klara je na Instagramu objavila svoju fotografiju s posebnom porukom. "I na što ličim?", pitala je uz selfie ispred ogledala. 

Klara, Brak na prvu
Klara, Brak na prvu FOTO: Instagram

"Predivna", "Na ljepoticu", "Ličiš na normalnu osobu kakva i jesi. Svi imamo mana i vrlina", "Na savršenu ženu", komentirali su Klarini pratitelji. 

Propuštene epizode 'Braka na prvu' pogledajte na platformi Voyo!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO OD 'BRAKA NA PRVU':