Brak na prvu

Ključni trenuci 'Braka na prvu': Anin 'odlazim', Alenov zaokret i Filipovo veliko priznanje!

Donosimo ključne trenutke sociološkog eksperimenta 'Brak na prvu'

RTL.hr
03.03.2024 22:00

Pred parovima sociološkog eksperimenta 'Brak na prvu' bio je tjedan razotkrivanja u sklopu kojeg su imali dva zadatka. Jedan je bio oko toga da kandidati poredaju druge kandidate prema privlačnosti. Neki su sudili prema karakteru, neki prema fizičkom izgledu, a neki su obje komponente uzeli u obzir. Drugi zadatak je bio da poredaju određene životne vrijednosti - od toga žele li djecu, je li im bitna karijera te na koje bi mjesto stavili, primjerice, seks i fizički izgled. 

Tjedan je obilježila i Ana koja je napisala da želi otići iz sociološkog eksperimenta dok je Alen prelomio i odlučio da si trebaju dati šansu za dalje. "Iznenadilo me što je Alen napisao da ostaje jer nisam, kako je on rekao, njegov tip žene, a nije ni uložio puno truda u naš prijateljski odnos", rekla je Ana za RTL.hr. 

Klara i Lovre u sociološkom eksperimentu imaju uspone i padove, a nakon prve ceremonije pred ekspertima,  odlučili su poraditi na svome odnosu. Da se nešto poboljšalo između njih istaknuo je i Lovre, no opet problem vidi u trećoj osobi.  "Danas je prvi dan otkako je Renata ušla u show da se Klara nije čula s njom. Danas je bila ona stara Klara, a vidjet ćemo sutra kada se ona pojavi hoće li se vratiti na staro", naglasio je Lovre. 

"Teško vidim iskru u svom oku s obzirom na to da škiljim 90 posto vremena. Možda je iskra zbog gemišta, a možda zbog Tamare", naglasio je Filip za RTL.hr, koji je oduševljen svojom partnericom Tamarom. Moglo bi se reći da su postali najbolji prijatelji, a eksperti su im naglasili kako se ljubav najčešće rađa iz - prijateljstva!

Klara i Lovre su definitivno u problemu što su istaknuli i pred stručnjacima. "Nismo kompatibilni. U većini slučajeva nam se mišljenja razilaze. Nismo jedan za drugo. Ne razumijem što mi priča", rekla je Klara iskreno, a s time se složio i Lovre: "Nismo par i to je to. Nemamo veze s ičime". Klara se potom nastavila žaliti na odnos sa svojim suprugom. "Maksimalno se trudim da ga razumijem. Iz svih kuteva ulazim u njegovu kožu i poziciju, ali ja stvarno to ne znam", dodala je. Ima li za njih dvoje nade?

Sociološki eksperiment 'Brak na prvu' gledajte na RTL-u ponedjeljkom i utorkom u 21:15, a nove epizode možete i pogledati na platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO OD 'BRAKA NA PRVU':