Brak na prvu

Ključni trenuci 'Braka na prvu': Iznenađujući odlasci, suze za kraj i raspad jednog odnosa

U nastavku donosimo ključne trenutke proteklog tjedna u sociološkom eksperimentu 'Brak na prvu'

RTL.hr
14.04.2024 21:00

Nikolina i Anton odlučili su izaći iz sociološkog eksperimenta 'Brak na prvu'. Zaključili su kako je došlo njihovo vrijeme jer su otpočetka odnos zasnivali na prijateljstvu. Daljnje sudjelovanje, smatraju, za njih bi bilo samo mučenje. "Nikolina je nevjerojatna žena, dala mi je podrška cijelim putem i onda kada su drugi sumnjali u mene, jedino je ona bila uz mene. Bilo je puno poštovanja, nije bilo negative i ja mislim da je baš super što smo bili zajedno. No, volio bih da sam ja imao više energije u tom trenutku", rekao je Anton nakon izlaska za RTL.hr. 

Ana i Alen također su napustili sociološki eksperiment, ali su se rastali vrlo ružno. Njihov rastanak obilježen je brojnim provokacijama. "Sad kad gledam, sigurno bih postupila drugačije. Ušla sam u projekt otvorenih mogućnosti i smatrala sam da tako pristupaju svi. Pokazala sam svoju slabiju stranu tamo gdje nije trebalo, ispravljala 'krive Drine' kako bi se reklo, a možda zapostavila mogućnost da me ljudi vide kao jednu zanimljivu i duhovitu djevojku", rekla je Ana za RTL.hr.

Tamara i Filip u sociološkom eksperimentu nimalo ne napreduju. I dalje su prijatelji iako mnogi kandidati tvrde da je njihova kemija vrlo očita te kako im nije jasno kako oni to sami ne vide. Ovoga su puta stručnjaci odlučili biti malo oštriji prema njima. "On je vrlo dominantan i ti se ponašaš u skladu s njegovim očekivanjama. Ponašaš se kao njegov prijatelj. Vi sudjelujete, ti njega pratiš,a to nije svrha ovog eksperimenta. Vi niste tu došli pobijediti druge kandidate. Došli ste pobijediti sebe", rekao je stručnjak Boris Blažinić. 

"Moj prvi instinkt bio je, da je to stvaran život, razgovor između mene i Alena se ne bi nastavio. Porazgovarali bi i ne bih imala potrebu niti da to komentiram s prijateljicom ili nekime. Zaključila bih da nemamo o čemu razgovarati i ne bih imala potrebu to komentirati. To govorim za prvu večer, a onda drugi dan, kad smo išli na medeni mjesec, eto meni prve lekcije. U stvarnom životu ja vidim njegove druge strane", rekla je Danijela pred ekspertima. Alan je pak o Danijeli oduševljeno pričao iako je dan ranije na večeri otvoreno rekao kako je u pohodu na druge djevojke. Tvrdio je kako ju je pokušao poljubiti, no kako se ona izmaknula. Danijela tvrdi kako se ne sjeća tog trenutka. 

Sociološki eksperiment 'Brak na prvu' gledajte na RTL-u ponedjeljkom i utorkom u 21:15, a nove epizode možete i pogledati na platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji!