Brak na prvu

Ključni trenuci ovotjednog 'Braka na prvu': Alan oduševljen Renatom, a Filip otkrio nepoznate detalje o sebi

U nastavku je pregled ključnih trenutaka ovotjednog 'Braka na prvu'

RTL.hr
19.05.2024 20:00

Alan je oduševljen Renatom, a čak je poručio Danijeli da se ugleda na nju

Danijela i Alan u sociološkom eksperimentu 'Brak na prvu' imaju brojne nesuglasice, a o jednoj je Alan progovorio tijekom spoja. 

''Neki ljudi me ne shvaćaju, ti me ne shvaćaš'', rekao je Alan Danijeli, a ona je odmah komentirala kako ga je Renata razumjela. ''Kako si pogodila'', rekao je Alan. ''Da, jedino me ona shvaćala. To ti nešto treba značiti – da je cura normalna, možda se trebaš ugledati na nju, kroz taj vaš neki ženski savjet'', dodao je.

Napetosti su krenule i u Renatinom i Josipovom odnosu

Naime, Renata i Josip su razgovarali prije odlaska na zajedničku večeru, a najviše su komentirali Alana i njegovo ponašanje koje Josip nikako ne odobrava. 

''Doista ne mogu komentirati osjeća li i što Renata prema Alanu, no kada smo davali zajedničke izjave za Danijelu i Alana sam se našalio kako je on njen tip muškarca, a ona samo potvrdila'', rekao je Josip i dodao što je ključno u odnosu Alana prema ženama.

''Dobro, nemoj se derati na mene'', rekla mu je Renata. ''Ne pravim se blesava, ja to nisam vidjela ni čula. Sad imam pravo i ja nešto reći ako sam te slušala: vjerujem samo onomu što vidim na svoje oči i čujem na svoje uši, iznimka je samo Bog'', dodala je. Josip se pak nikako ne slaže s njezinim mišljenjem.

Filip i Tamara su zaigrali društvenu igru iz koje smo mnogo toga čuli o njima

Tako se saznalo da je Tamara bivšem partneru 'kopala' po mobitelu. ''Bilo je sasvim opravdano, tako sam potvrdila ono što sam sumnjala tada. Nije mi žao uopće'', objasnila je Tamara. 

Filip se nikako ne slaže da se partneru treba gledati u mobitel. ''Ako mu vjeruješ budi s njim, ako ne nemoj i to je to'', rekao je Filip, a otkrio je kako je zavađao prijateljevu mamu. ''Zavodio sam tuđu mamu, tak da...'', komentirao je Filip.

Ljubavna idila Mure Klare i Marka se nastavila i ovaj tjedan, no on je ipak priznao što ga zbunjuje

Mura Klara i Marko raspravljali su o situaciji među drugim parovima, a on je istaknuo da je sve to čudno.

Tiago je pred svima priznao kako vidi budućnost s Tinom

Tina i Tiago su jedno drugome odgovorili na pitanja tijekom posljednje zajedničke večere.

''U kojem trenutku si shvatio da tvoji osjećaji prema meni postaju ozbiljni?'', upitala je Tina Tiaga uz osmijeh, a priznala je kako ga voli često pitati takva pitanja. 

''Nakon svađe sam to shvatio. Kada sam vidio koliko si jaka i možeš kontrolirati svoje emocije, što nisam očekivao od tebe. Mislim da si ti prava žena da budeš uz mene kada je teško jer u životu jak muškarac treba jaču ženu pored sebe'', rekao je Tiago Tini.

Sociološki eksperiment 'Brak na prvu' gledajte na RTL-u ponedjeljkom i utorkom u 21:15, a nove epizode možete i pogledati na platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO IZ 'BRAKA NA PRVU':