Brak na prvu

Ključni trenuci ovotjednog 'Braka na prvu': Karmen i Josip napustili eksperiment, Mura Klara i Marko se zajedno tetovirali

Ovaj je tjedan bio pun turbulencija i dok su neki parovi napustili eksperiment, drugi su tetovažom okrunili odnos

RTL.hr
26.05.2024 18:00

Karmen i Josip napustili 'Brak na prvu'

Karmen i Josip napustili su sociološki eksperiment 'Brak na prvu' i to čak prije zajedničke ceremonije jer kad ne ide, ne ide. Rastali su se prijateljski i poželjeli si sve najbolje. "Nismo uspjeli, ne trebamo biti ljuti. Jednostavno nismo funkcionirali", rekao je Josip. Poručio je Karmen kako joj želi sve najbolje u životu te da nađe pravog partnera, a iste želje je i Karmen poželjela njemu. 

 

Tamaru i Lovru posjetili posebni gosti iznenađenja

Tamaru i Lovru su posjetili kandidati prošle sezone sociološkog eksperimenta 'Brak na prvu'  –  Petra i Dario, a Lovre im je priznao kako je sretan što se bliži kraj eksperimenta te da su Klara i Petra neusporedive. "Petra je čovjek s dušom, a Klarina osobnost je potpuno lažna. Njih se dvije ne mogu stavljati u isti kontekst", iznio je svoje mišljenje. 

Odnos Renate i Josipa je toliko loš, da Josip jedva da komunicira s Renatom

Odnos Renate i Josipa je toliko zahladio da Josip nije htio komunicirati s Renatom, pod izlikom: "Zašto kvariti sve ono lijepo proživljeno u eksperimentu". Donao je i zašto mu Renata nije pružila priliku, no te razloge je ipak ostavio za sebe.

Filip je pred stručnjacima priznao koliko mu Tamara znači

Filip i Tamara nikad sretniji i u boljim odnosima, doduše prijateljskim. Filip je čak upoznao Tamaru sa svojom obitelji, a pred stručnjacima je otkrio kako je i Tamara kao član njihove obitelji. 

Mura Klara i Marko napravili su velik korak u njihovom odnosu

Mura Klara i Marko zapečatili su svoju ljubav zajedničkim tetoviranjem, time su pokazali kako je ovaj sociološki eksperiment za njih nešto puno više od eksperimenta te da vide svoju budućnost zajedno.

"Znak je naše ljubavi te da ovaj eksperiment nije samo obična veza nego da smo si baš dali priliku stvoriti zajednički život'', zaključila je Mura Klara.

Sociološki eksperiment 'Brak na prvu' gledajte na RTL-u ponedjeljkom i utorkom u 21:15, a nove epizode možete i pogledati na platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO IZ 'BRAKA NA PRVU':