Brak na prvu

Kraj se bliži, a odnosi su sve napetiji: 'Danijela i Alan su kao psihološki triler'

Danas će pred stručnjake izaći još četiri para te odlučiti žele li čitati zavjete na kraju sociološkog eksperimenta 'Brak na prvu' ili završiti svoju priču

RTL.hr
27.05.2024 11:28

U prethodnoj epizodi 'Braka na prvu' gledatelji su imali priliku vidjeti posljednje odluke dvaju parova, a danas će pred stručnjake izaći još četiri para te odlučiti žele li čitati zavjete na kraju sociološkog eksperimenta 'Brak na prvu' ili završiti svoju priču. 

Josip i Renata
Josip i Renata FOTO: RTL

Bez obzira na Klarine godine, smatram da u nekim situacijama dosta zrelo djeluje i ponaša se, a opet s druge strane, ima kratak fitilj, jako je temperamentna isto kao i Lovre, što im je zajednička crta i to ih je dosta i razdvajalo u nekim trenucima", rekla je Renata. Mnoge kandidate razveselit će činjenica da su Mura i Marko napravili zajedničku tetovažu, no sve će najviše zanimati što će stručnjacima reći Danijela i Alan te Renata i u posljednje vrijeme prilično razočarani Josip. 

Lovre i Klara
Lovre i Klara FOTO: RTL

Tjedan prije izgledali su dosta bolje, vidio se pomak", komentirao je Marko Renatin i Josipov odnos te dodao da mu je posebno zabavno slušati Danijelin i Alanov razgovor sa stručnjacima. Tu stvarno ne znaš tko pije, a tko plaća, tko laže, tko ne laže... Ne možeš ih pohvatati i da hoćeš! Jako zanimljiva priča", rekao je Marko, a Filip dodao: Oni su kao neki psihološki triler. Nikad ne znaš što će biti, ne znaš što se događa."

Hoće li Josip vratiti osmijeh na lice, ima li nade za Klaru i Lovru, na što su sve spremni Mura i Marko, a što Alan zapravo želi - ne propustite pogledati večeras u 21.15 na RTL-u! 

Novu epizodu 'Braka na prvu' pogledajte odmah na platformi Voyo!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO OD 'BRAKA NA PRVU':