Brak na prvu

Ljubavna priča Marka i Andree: Na dan vjenčanja je zbog nje zaplakao, a nakon dvije godine čekaju bebu

Ovo je ljubavna priča Marka i Andree, para koji se upoznao u 'Braku na prvu', a sada iščekuju prinovu

RTL.hr
11.04.2024 20:00

Andrea Kukolj i Marko Bogdan par je koji se upoznao u trećoj sezoni sociološkog eksprimenta 'Brak na prvu', a nakon showa nastavili su graditi svoju ljubav. Najnovija vijest razveselila je sve obožavatelje koji su presretni što im dolazi prinova. Mnogi su im čestitali u komentarima. 

"Dragi naši, već neko vrijeme znamo da nam dolazi mali anđelak. Sada smo odlučili našu sreću podijeliti s vama. Spremni smo i čekamo te maleni. p.s. Hvala svima na čestitkama", napisao je par uz video. Otkrili su kako čekaju sina, a Marko je zaplakao kada mu je Andrea otkrila spol. 

Njihovo upoznavanje je, baš kao i svakom paru u 'Braku na prvu', bilo vrlo ubrzano. Započelo je na ceremoniji vjenčanja gdje su kliknuli na prvu, a Marko je čak i zaplakao jer je već tada imao pozitivan osjećaj oko cijele situacije. 

Andrea Kukolj i Marko Bogdan
Andrea Kukolj i Marko Bogdan FOTO: Privatni album

''Uistinu sam zahvalan na ovom projektu u koji sam se upustio jer mi je također skakanje iz aviona otkrilo jednu moju dimenziju pobjede straha nad životom, a nakon što sam se suočio s takvim strahom, još sam postao odlučniji da mogu ostvariti sve što zamislim u životu te da treba živjeti maksimalno punim plućima'', rekao je za RTL.hr. 

Andrea je također bila jako zadovoljna suprugom, ali i daljnjim životom u kojem su imali nekoliko trzavica, ali su ih uspjeli prebroditi. 

Nakon izlaska iz sociološkog eksperimenta Marko se preselio u Zagreb, ali ubrzo nakon toga su prekinuli. Svatko je krenuo svojim putem, ali su shvatili da ipak ne mogu jedno bez drugoga. 

Zajedno su se upustili i u posao, preselili su se u Slavonski Brod, a sada u njihov život dolazi i novo biće. 

"Proizašli iz eksperimenta, ali za nas koji smo išli nekih drugim životnim putevima, definitivno se isplatilo..jer na kraju nećemo se sjećati što jesmo, nego što nismo napravili, a mogli smo. Strah od nepoznatog je najveći neprijatelj života, ali ujedno izazov jer sve što želimo, nalazi se s druge strane straha. Nemojte da vas strah od nepoznatog sputava da ovaj život proživite najbolje kako možete..a mi? Mi smo tek na samome početku, ali znamo što želimo i kuda idemo, ljubi... Iskustvo koje se ne može usporediti s ničime što smo doživjeli do tog 14.05.2022.", zaključio je.

Sociološki eksperiment 'Brak na prvu' gledajte na RTL-u ponedjeljkom i utorkom u 21:15, a nove epizode možete i pogledati na platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO IZ 'BRAKA NA PRVU':