Brak na prvu

Lorena iz 'Braka na prvu' otputovala u Skandinaviju, a za RTL.hr otkrila: 'Meni sve odluke dođu impulzivno'

Lorena je za RTL.hr otkrila da ju je prijateljica pozvala k sebi u Švedsku i impulzivno je donijela odluku da otputuje

RTL.hr
09.06.2024 14:00

Lorena iz 'Braka na prvu' nedavno se pohvalila da uživa u skandinavskim zemljama te da je prošla četiri različite države s pet različitih prijevoznih sredstava. Za RTL.hr je progovorila o svom putovanju i što ju je do sada najviše oduševilo. 

Kako to da si se odlučila na putovanje Skandinavijom?  

Meni sve odluke dođu impulzivno i nekako mi se uvijek otvore prilike za putovanja na koje ne mogu reći "ne" pa je isto bilo i sa ovim putovanjem! Bila sam pozvana da malo svratim do Švedske i - evo me! 

Lorena Farkač
Lorena Farkač FOTO: Instagram

Napisala si da si kroz četiri zemlje prošla s pet različitih prijevoznih sredstava. Koliko je naporno?  

Put je bio dosta naporan jer nisam mogla pronaći avion iz Zagreba za Malmo na datum koji mi je odgovarao te sam morala pronaći drugu alternativu. Autom sam putovala iz Zagreba za Budimpeštu, zatim avionom iz Budimpešte za Kopenhagen. Nakon toga metroom i vlakom sa jednog kraja Danske na drugi gdje sam onda presjedala na trajekt koji me doveo do Helsingborga. Put je trajao 10-ak sati.

Što te do sada najviše oduševilo na putovanju? Što bi svima preporučila da posjete? 

U Švedsku sam otputovala više radi odmora nego da putujem i istražujem - što je inače slučaj haha. Ovdje sam kod prijateljice i dani nam se sastoje od relaksacije, šetnji gradom i plažom ili posjete nekom restorančiću. Mislim da je Helsingborg idealan izbor za sve koji žele vidjeti novu kulturu, ali ne biti u centru turističkog mjesta gdje je sve hektično.

Lorena Farkač
Lorena Farkač FOTO: Instagram

Putuješ sama ili? 

Putujem sama, tako je.

Hoćeš li na povratku svratiti u Francusku k dečku? 

S ovog puta žurim na vjenčanje u Hrvatsku, no Francusku planiram posjetiti sredinom ovog mjeseca.

Kako napreduje tvoj brend?

ByTheVea napreduje odlično! Obzirom da je zimsko vrijeme završilo i rasprodali smo sve artikle, vrijeme je osmišljanja nove ljetne kolekcije. Trenutno razmišljam što bi se najviše svidjelo našim kupcima, a i svim ostalim djevojkama. Čak razmišljam da uvedem i jedan proizvod za muškarce, no neću još ništa otkrivati. Sve u svemu - uskoro očekujte nove stvarčice! 

Sociološki eksperiment 'Brak na prvu' gledajte na RTL-u ponedjeljkom i utorkom u 21:15, a nove epizode možete i pogledati na platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO IZ 'BRAKA NA PRVU':