Brak na prvu

Lovre poslušao Petrinu i Darijevu priču, no smatra da je neusporediva s njihovom: 'Petra je čovjek s dušom'

Lovre je oduševljen posjetom Petre i Darija, no priznao je kako odnos s Klarom ne funkcionira

RTL.hr
20.05.2024 21:45

Klara i Lovre bili su iznenađeni posjetom kandidata iz prošle sezone sociološkog eksperimenta 'Brak na prvu' Petre i Darija. Lovre je bio oduševljen. 

''Osjećao sam ispunjeno srce, iako bi mi draže bilo da sam ih upoznao s pravom ženom, a ne ovom nametnutom'', priznao je Lovre.

Petra je komentirala kako Klara i Lovre lijepo izgledaju zajedno, a i Dario se složio kako si njih dvoje jako odgovaraju. ''Ne idemo jedno s drugim nikako vizualno. Brate, nismo jedno za drugoga, a kamoli još sve ovo što se izdogađalo'', komentirala je Klara. 

Lovre poslušao Petrinu i Darijevu priču, no smatra da je neusporediva s njihovom: 'Jer Petra je čovjek s dušom'
Lovre poslušao Petrinu i Darijevu priču, no smatra da je neusporediva s njihovom: 'Jer Petra je čovjek s dušom' FOTO: RTL

Lovre im je priznao kako mu odgovara što se bliži kraj eksperimenta. ''Što je kraj bliže, to bolje'', komentirao je Lovre. ''Mislim da je to dobra stvar i za nju i za mene. Niti ona mene može podnijeti, niti ja nju'', dodao je, a Klara je priznala da se ne zna nositi s njim s obzirom na to kako se on ponaša. 

Dario i Petra su komentirali kako im zasigurno nije lako, no da su i oni prošli kroz iste stvari. ''Eksperiment me naučio tomu da moram uvijek sagledati širu sliku te da nije sve idealno na prvu, no može biti doista dobro'', objasnila je Petra.

 Lovre je pak komentirao kako njihova priča nema veze s njegovom i Klarinom: ''Jer Petra je čovjek s dušom, a Klarina osobnost je potpuno lažna. Njih se dvije ne mogu stavljati u isti kontekst''. No Klaru njegovi komentari ne zanimaju. 

Sociološki eksperiment 'Brak na prvu' pogledajte na platformi Voyo

POGLEDAJTE BONUS VIDEO IZ 'BRAKA NA PRVU':