Brak na prvu

Marko i Andrea iz 'Braka na prvu' pokazali njegove kulinarske vještine: 'Ono kada ga pustiš pola sata bez nadzora u kuhinji'

Marko i Andrea otkrili su kakve su njegove kuharske vještine

RTL.hr
26.02.2024 14:00

Andrea Kukolj i Marko Bogdan upoznali su se u trećoj sezoni sociološkog eksperimenta 'Brak na prvu', a ponekad dijele privatne trenutke na društvenim mrežama. Marko je sada progovorio o svojim kulinarskim vještinama. 

"Bolje da se držim mesa nego ovih stvari", napisao je uz Andrinu objavu. 

Andrea je otkrila što se dogodilo. "Ono kada ga pustiš pola sata bez nadzora u kuhinji. Palačinke su završile u vatrostalnoj posudi, ali vjerujem da će i to 'nešto' biti ukusno". Tu je i krem juhica od povrća koja je bila top!", napisala je na Instagram storyju. 

Marko Bogdan i Andrea Kukolj
Marko Bogdan i Andrea Kukolj FOTO: Instagram

Inače, Marko se nedavno na Instagramu osvrnuo na njihovu vezu. 

"Proizašli iz eksperimenta, ali za nas koji smo išli nekih drugim životnim putevima, definitivno se isplatilo..jer na kraju nećemo se sjećati što jesmo, nego što nismo napravili, a mogli smo. Strah od nepoznatog je najveći neprijatelj života, ali ujedno izazov jer sve što želimo, nalazi se s druge strane straha. Nemojte da vas strah od nepoznatog sputava da ovaj život proživite najbolje kako možete..a mi? Mi smo tek na samome početku, ali znamo što želimo i kuda idemo, ljubi... Iskustvo koje se ne može usporediti s ničime što smo doživjeli do tog 14.05.2022., ali ako i vi želite takvo iskustvo u vlastitoj glavnoj režiji, ne propustite novu sezonu 'Braka na prvu' by RTL jer možda i vas čeka adrenalinska vožnja iza ugla i potakne da se prijavite", poručio je uz njihovu zajedničku fotografiju. 

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

"Baš lijepa priča! Budite uvijek sretni!", "Bravo za oboje", komentirali su njegovi pratitelji. 

Sociološki eksperiment 'Brak na prvu' gledajte na RTL-u ponedjeljkom i utorkom u 21:15, a nove epizode možete i pogledati na platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO OD 'BRAKA NA PRVU':