Brak na prvu

Marko i Andrea nakon sretnih vijesti otputovali, a objavili su divne prizore

Andrea i Marko otkrili su da za mjesto odmora odabrali hrvatski otok

RTL.hr
17.04.2024 16:00

Andrea Kukolj i Marko Bogdan upoznali su se u trećoj sezoni 'Braka na prvu', a nedavno su otkrili na društvenim mrežama da očekuju njihovo prvo zajedničko dijete. "Dragi naši, već neko vrijeme znamo da nam dolazi mali anđelak. Sada smo odlučili našu sreću podijeliti s vama. Spremni smo i čekamo te maleni. p.s. Hvala svima na čestitkama", otkrio je par da očekuje sina i razveselio brojne pratitelje koji su im čestitali. 

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Par je sada otkrio da su nakon divnih vijesti odlučili malo otputovati na hrvatsku obalu. Prvo su objavili snimke iz Splita. "Dobro jutro", napisala je Andrea. 

Andrea Kukolj
Andrea Kukolj FOTO: Privatni album

Nakon toga su otišli na otok Vis. Podijelili su snimke s trajekta. 

Andrea Kukolj
Andrea Kukolj FOTO: Instagram

Inače, Andrea i Marko ranije su otkrili za RTL.hr o kojim imenima razmišljaju za sina. "Nekakav uži izbor su za sada Liam, Noel i Adrian ili čak Arian", ispričao je par. 

Andrea Kukolj i Marko Bogdan
Andrea Kukolj i Marko Bogdan FOTO: Privatni album

Osvrnuli su se i na to jesu li htjeli kćer ili sina. "Marko je priželjkivao sina, ja kćer, tipično. Ali svakako nam je najvažnije da sve bude dobro, spol je manje bitan", rekla je Andrea. 

Sociološki eksperiment 'Brak na prvu' gledajte na RTL-u ponedjeljkom i utorkom u 21:15, a nove epizode možete i pogledati na platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO IZ 'BRAKA NA PRVU':