Brak na prvu

Marko iz 'Braka na prvu' otkrio svoju bolnu priču: 'Izdigao sam se iz svega toga'

Marko je otkrio kako se nakon 15 godina 'glupiranja' opametio

RTL.hr
23.04.2024 09:00

Mura Klara i Marko u sociološkom eksperimentu 'Brak na prvu' su jedno drugome priznali koji su to trenuci u životu koji su ih obilježili. Marko je otkrio kako je imao brojne poroke, no kako je to sada iza njega. 

"Radio sam kao magarac. Dobiješ tu plaću i s njom ne možeš ništa. I onda sam probao igre na sreću jer sam mislio da ću poduplati plaću. Onda izgubiš sve. Nemaš za stanarinu. Tada sam se doveo u situacije gdje sam rekao kako je toga više dosta. Da sam pametniji od toga. To mi je bila prekretnica nakon 15 godina glupiranja. Mislim da danas nisam pogriješio. Sada živim mirno, super mi je i izdigao sam se iz svega toga. Napokon", naglasio je. 

Kaže kako je u potpunosti iskren te da vjeruje kako će njegova partnerica to i prepoznati. 

"Nadam se da mi vjeruje kako je to sada iza mene jer zaista jest. Trebalo mi je više od 15 godina da to shvatim i sam. Da mi ne trebaju te neke stvari u životu kao i takvi ljudi oko mene. Rekao sam joj neke stvari i vodim je na neka mjesta kako bi joj pokazao kako imam neke druge prioritete u životu", naglasio je. 

Sociološki eksperiment 'Brak na prvu' gledajte na RTL-u ponedjeljkom i utorkom u 21:15, a nove epizode možete i pogledati na platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO IZ 'BRAKA NA PRVU':