Brak na prvu

Marko se vratio u Rotterdam, a Mura ostala u Hrvatskoj! U suzama kaže: 'Bit će nam teško'

Marko je priznao kako vjeruje u njihovu ljubav!

RTL.hr
10.06.2024 22:20

Mura Klara i Marko zaljubili su se u sociološkom eksperimentu 'Brak na prvu'  te se i zaručili, a stručnjacima su otkrili kako im je sada, s obzirom na to da on radi u inozemstvu.

''Mislim da će nam biti teško, no oboje smo spremni riskirati. Mislim da ona i ja to možemo - sigurno'', priznao je Marko, a Mura Klara je otkrila kako joj je vizija njihove budućnosti da se Marko vrati u Hrvatsku. ''Da započnemo život zajedno'', rekla je. 

Marko, Brak na prvu
Marko, Brak na prvu FOTO: RTL

Stručnjake je zanimalo kakav je bio Markov proces s obzirom da na to da je doživio suprotno od očekivanog jer je za njega sve krenulo - skeptično. ''Odlučio sam dati priliku eksperimentu i to je ono najbitnije što sam iz njega naučio – da ne sudim ljude na prvu. Dosta sam ljudi ovdje osudio na prvu, a nisam trebao. Drago mi je da sam joj dao priliku da razgovaramo i smo išli u tom smjeru'', zaključio je Marko. 

Sociološki eksperiment 'Brak na prvu' gledajte na RTL-u ponedjeljkom i utorkom u 21:15, a nove epizode možete i pogledati na platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO IZ 'BRAKA NA PRVU':