Brak na prvu

Mura Klara i Marko napravili su velik korak u njihovom odnosu: Ovo je tetovaža koja ih sada spaja!

Mura Klara iznenadila je Marka idejom za zajedničku tetovažu, a njega je to oduševilo

RTL.hr
22.05.2024 08:53

Mura Klara i Marko jedan su od složnijih parova u sociološkom eksperimentu 'Brak na prvu', a odlučili su se na korak dalje u njihovom odnosu. Naime, Mura Klara je iznenadila Marka i odvela ga na tetoviranje. 

''Ideja je savršena, nisi mogla pogoditi bolje'', komentirao je Marko njezin potez. ''Hrabar je potez što smo se odlučili tetovirati zajedno, ipak se znamo tek mjesec dana. Vjerujem da nećemo požaliti zbog toga'', istaknula je Mura Klara. 

Mura Klara, Brak na prvu
Mura Klara, Brak na prvu FOTO: RTL

Priznala je kako je oduvijek htjela tako nešto tetovirati, no nije postojala osoba s kojom bi to učinila. ''Dakle, čekala si svog kralja'', rekao je odlično raspoloženi Marko. Otkrio je da su o tome ranije pričali i da su htjeli napraviti nešto zajedno po čemu bi pamtili eksperiment. "Ona je u meni vidjela kralja, ja u njoj vidim kraljicu definitivno", istaknuo je. 

Razgovarao je s Murom Klarom tijekom tetoviranja i rekao da je to najveći korak koji su mogli napraviti, a ona je komentirala da mogu još nešto napraviti. "Ima vremena", rekao je Marko. "Nema", komentirala je Mura Klara kroz smijeh. 

Tetovaža Mure Klare i Marka
Tetovaža Mure Klare i Marka FOTO: RTL

Sociološki eksperiment 'Brak na prvu' gledajte na RTL-u ponedjeljkom i utorkom u 21:15, a nove epizode možete i pogledati na platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO IZ 'BRAKA NA PRVU':