Brak na prvu

Mura Klara i Marko žive ljubavnu idilu: 'Savršeno mi je, kao da su svi moji problemi nestali'

Mura Klara i Marko uživaju u zajedničkim trenucima 'Braka na prvu'

RTL.hr
20.05.2024 08:00

Mura Klara i Marko bili su na spoju u sociološkom eksperimentu 'Brak na prvu'  i to su šetali gradom, a Marko je priznao da se osjeća fenomenalno pored nje. ''Osjećaj je lijep... S njom je uvijek lijepo, svaka šetnjica i druženje s njom'', komentirao je Marko.

Mura Klara je priznala kako njih dvoje od početka imaju poseban odnos. ''U ovo smo krenuli kao odrasli ljudi bez da smo sudili na prvu, dali smo priliku jedno drugome. Zato se i razvilo ovo što sada imamo'', dodao je Marko, a zaključio je kako vrijeme leti kada ti je lijepo. 

''Imam osjećaj kao da smo u braku već 15 godina, sve radimo zajedno, potpuno se razumijemo... Uživamo u svakom zajedničkom trenutku, definitivno'', rekao je, a Mura Klara je priznala kako joj je prijava u show bila najbolja odluka u životu. 

''Nisam vjerovala da će mi pronaći nekoga tko će mi toliko odgovarati. ''Savršeno mi je, kao da su svi moji problemi nestali'', priznala je Mura Klara, no otkrila je i svoj strah. 

Mura Klara i Marko, Brak na prvu
Mura Klara i Marko, Brak na prvu FOTO: RTL

''Malo me strah realnosti jer nam je tu savršeno'', rekla je, a Marko se našalio kako se moraju jednom jako posvađati. 

''Moramo to proći'', komentirao je, a ona je odgovorila kako zasigurno budu, no spontano. 

''Bojim se naše prve svađe jer smo oboje eksplozivni, no vjerujem da bi našli zajednički jezik'', rekla je. 

Također su komentirali kako su već imali manje nesuglasice koje su brzo riješili te da se ništa slično neće ponoviti. ''Jer ću inače ja početi pa ćete biti sram pored mene – da ti se žena tako ponaša'', pojasnila je Mura Klara. 

Sociološki eksperiment 'Brak na prvu' pogledajte na platformi Voyo

POGLEDAJTE BONUS VIDEO IZ 'BRAKA NA PRVU':