Brak na prvu

Mura Klara iz 'Braka na prvu' za RTL.hr o tetovaži i ljubavi prema Nedi Ukraden: 'Jedna od najvećih želja mi je da je upoznam'

Mura Klara iz 'Braka na prvu' je možda i najveća obožavateljica glazbenice Nede Ukraden

RTL.hr
13.04.2024 08:00

Mura Klara je nedavno sa svojim obožavateljima podijelila svoju promjenu izgleda - dugu crnu kosu ošišala je do ramena te je posvijetlila pramenovima, a nedavno je i otkrila kako je napravila tetovažu. Za obje promjene motivirala ju je glazbenica Neda Ukraden. U razgovoru za RTL.hr otkrila je što se usudila tetovirati kao stalni podsjetnik na njezin veliki uzor te zašto joj je baš ona veliki uzor. 

Velika si obožavateljica Nede Ukraden, a čak si napravila tetovažu posvećenu njoj. Što te nagnalo na to? 

Željela sam imati nešto što će me uvijek podsjećati na nju, pošto je još nisam upoznala. Htjela sam tetovirati njene inicijale, ali ipak sam željela nešto originalno i usudila sam se tetovirati njen potpis. Tetovirala sam se nedavno i to mi je definitivno najdraža tetovaža od svih i na vidljivom je mjestu.

Promijenila si i frizuru po uzoru na svoj uzor. Voliš li općenito velike promjene na sebi?

Obožavam promjene, pogotovo što se tiče kose, ali mislim da ovaj put neću tako brzo promijeniti svoj imidž. 

Mura Klara, Brak na prvu
Mura Klara, Brak na prvu FOTO: RTL

Otkuda tolika velika ljubav prema Nedi Ukraden i što je to što te toliko inspirira kod nje?

Nedu volim slušati od malih nogu. Poseban neki klik koji se desio je bio na njenom koncertu u Čakovcu, čini mi se u kolovozu prije dvije godine kada sam je vidjela uživo. Zrači nekom toplinom i pozitivnom energijom. Ne samo da volim njene pjesme, već je volim gledati u emisijama u kojima sudjeluje, vidi se da je obrazovana žena, sa stavom koja ima svoj karakter, nakon svega što je prošla u mladosti. Inspirira me upravo njen karakter, njen stav, njena duhovitost, njen način razmišljanja, pa svakako i njezine pjesme koje su predivne i uz koje ma koliko god tužne bile ne možeš plakati. Puno se može i naučiti od nje.

Je li možda u planu upoznavanje s Nedom?

Svakako planiram upoznati Nedu, smatram da je vrlo pristupačna jedna žena. Nadam se da će to biti na nekom koncertu ili možda nekad kad bude u blizini mene. To mi je jedna od najvećih želja. 

Je li ti se puno toga promijenilo u životu zbog sudjelovanja u showu 'Brak na prvu'?

Moj se život okrenuo za sto posto, kao da sam se ponovno rodila. I ja se sama osjećam kao druga osoba. Sretnija sam i opuštenija. Svakako sam shvatila da ne treba suditi ljude na prvu. Treba svakome dati priliku i upoznati ga. 

Sociološki eksperiment 'Brak na prvu' gledajte na RTL-u ponedjeljkom i utorkom u 21:15, a nove epizode možete pogledati na platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji!