Brak na prvu

Mura Klara objavila fotografije s vjenčanja uz znakovitu poruku: 'Gori sve'

Kandidatkinja sociološkog eksperimenta 'Brak na prvu' Mura Klara podijelila fotografiju s vjenčanja

RTL.hr
11.05.2024 11:00

Nije novost da su Mura Klara i Marko u sociološkom eksperimentu 'Brak na prvu'  priznali kako su zaljubljeni jedni u druge, a Mura Klara na to podsjeća svojim objavama na društvenim mrežama pa je tako podijelila fotografiju s njihovog vjenčanja. "Gori sve", napisala je. 

Mura Klara i Marko, Brak na prvu
Mura Klara i Marko, Brak na prvu FOTO: RTL

Josip je na zajedničkom izletu upitao Muru Klaru kako to da je tako sretna i koja je tajna njihove veze, a ona je odgovorila kako je jednostavno zaljubljena. 

Podsjetimo, Mura Klara i Marko nisu kliknuli na prvu. Marku se ona činila premlada, no kada je kroz razgovor shvatio koliko je zrela i pokazao svoju brižnost ogrnuvši je sakoom, potpuno je zaiskrilo među njima. 

Mura Klara i Marko, Brak na prvu
Mura Klara i Marko, Brak na prvu FOTO: RTL

Marko je pred stručnjacima i ostalim parovima na zajedničkoj ceremoniji čak javno priznao kako je zaljubljen. 

"Znam već da je zaljubljen u mene. To i pokazuje. Ja sam u njega također. Lijepo nam je. Idemo ruku pod ruku", rekla je i dodala:

"Kod mene se javlja sreća. Zaboravila sam kako to izgleda i javlja se ona stara ja koja sam bila prije nekoliko godina. Drago mi je zbog toga što me Marko uzdigao i što mi pruža podršku i poštovanje koje zaslužujem", zaključila je.

Sociološki eksperiment 'Brak na prvu' gledajte na RTL-u ponedjeljkom i utorkom u 21:15, a nove epizode možete i pogledati na platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO IZ 'BRAKA NA PRVU':