Brak na prvu

Mura Klara za rođendan posvetila emotivnu objavu Marku: 'Postao si dio mene...'

Mura Klara je za svoj rođendan progovorila o svom odnosu s Markom

RTL.hr
24.05.2024 16:00

Mura Klara danas slavi 26. rođendan, a baš na sam rođendan posvetila je dirljivu objavu Marku, za kojeg se udala u sociološkom eksperimentu 'Brak na prvu' i s njim  provela divne trenutke. 

Mura Klara, emotivna objava
Mura Klara, emotivna objava FOTO: Instagram

"Bliži se godinu dana od kada sam te prvi put srela. Od kada sam srela osobu na slijepo koja 'nije moj tip'. Na kraju svega postao si osoba s kojom zamišljam ostatak svog života, obitelj i sve što s tim dolazi. Postao si dio mene, obuzeo me u potpunosti. Uz tebe sam upoznala sebe, svoj najbolji dio otkrila sam uz tebe. Dobila sam najbolju osobu za svog supruga u eksperimentu. Dala bih sve za tebe, a tebe ni za što. Samo ti želim zahvaliti na svoj pažnji i ljubavi koju si mi pružao u eksperimentu", napisala je Mura Klara na svom Instagram profilu, uz fotografiju vjenčanih prstenja. 

Podsjetimo, Klara Mura i Marko su se vjenčali u sociološkom eksperimentu 'Brak na prvu', a iako nisu kliknuli na prvi pogled, ubrzo jesu.

Mura Klara, Brak na prvu
Mura Klara, Brak na prvu FOTO: Instagram

Sociološki eksperiment 'Brak na prvu' gledajte na RTL-u ponedjeljkom i utorkom u 21:15, a nove epizode možete i pogledati na platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO IZ 'BRAKA NA PRVU':