Brak na prvu

Mura Klara za RTL.hr o tetovažama: 'Znak je to naše ljubavi i da smo si dali priliku stvoriti zajednički život'

Mura Klara je za RTL.hr otkrila više o tetoviranju i samoj ideji te značenju

RTL.hr
22.05.2024 15:00

Mura Klara i Marko osjetili su povezanost od prvog dana sociološkog eksperimenta 'Brak na prvu', a kako se bliži kraj eksperimenta, Mura Klara odlučila je iznenaditi Marka tetoviranjem. Za RTL.hr je otkrila što tetovaže za nju znače i kako se sada osjeća.

''Jako sam sretna što smo se tetovirali, tu sam tetovažu željela godinama. Jako mi je lijepa kruna kao motiv, samo nikada nisam imala nikoga tko bi sa mnom napravio tetovažu jer mislim da je jedino tada potpuna. Uvijek sam krune zamišljala za nju i njega, jedino mi tako moja tetovaža ima smisla'', objasnila je Mura Klara.

Tetovaža Mure Klare i Marka
Tetovaža Mure Klare i Marka FOTO: RTL

''To mi je lijepi znak kad je o našoj vezi riječ, a i jako sam zadovoljna kako su obje ispale. Super su to odradili i nije ništa boljelo'', dodala je. Već nakon tetoviranja odlučili su da će kad-tad u životu još nešto zajedničko tetovirati.

''Meni je to jako lijepo i ponosna sam na to jer je to znak da si vjerujemo. Znak je naše ljubavi te da ovaj eksperiment nije samo obična veza nego da smo si baš dali priliku stvoriti zajednički život'', zaključila je Mura Klara.

Sociološki eksperiment 'Brak na prvu' gledajte na RTL-u ponedjeljkom i utorkom u 21:15, a nove epizode možete i pogledati na platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO IZ 'BRAKA NA PRVU':