Brak na prvu

Na treću zajedničku večeru stižu tri nova para, a Alan kaže: 'Veselim se naći drugu ženu'

Devet bračnih parova iz sociološkog eksperimenta 'Brak na prvu' suočit će se s novim izazovima

RTL.hr
02.04.2024 09:27

Novi je dan s novim izazovima za devet bračnih parova, a Danijela i Alan imali su sinoć prvi konflikt i cijeli dan nisu razgovarali.  

Bila je neka situacija, dosta sam šokiran njezinim ponašanjem. Mi ne pričamo, mi samo pred vama nešto", rekao je Alan dok su ujutro pili kavu, koju je Danijela skuhala. Alan smatra da žena mora čistiti i prati za muža", rekla je Danijela i objasnila kako joj je to smiješno u ovoj situaciji, no ne bi joj bilo u stvarnom životu. Potom su razgovarali o večeri s ostalim parovima, a Alan je u šali rekao da se veseli naći drugu ženu te objasnio da su se sinoć posvađali zato što je ona spremila svoje nesesere nakon tuširanja - on joj je objasnio da ne mora to raditi, nego da se ponaša kao kod svoje kuće, a ona je tada 'poludjela'. Dodao je još kako mu smeta što stalno doziva svog psa, a nikada njega. 

Danijela i Alan, Brak na prvu
Danijela i Alan, Brak na prvu FOTO: RTL

I Karmen i Josip pili su prvu kavu. Nije dobio ono što je htio, njegova percepcija bliskog odnosa jako je različita od moje i zato mu je teško prihvatiti da sam ja drugačija", rekla je Karmen, a Jole dodao kako su dosta toga definirali u njihovu odnosu, da imaju dosta sličnosti, ali i da svatko radi svoje. Jole se veselio prvoj večeri i poželio da sve prođe dobro i bez ikakve drame. Dok su pričali o tome, Karmen mu je prigovorila da joj stalno upada u riječ, što ju je počelo jako živcirati. Mislim da nije svjestan da time ne poštuje sugovornika", rekla je. 

Jole i Karmen, Brak na prvu
Jole i Karmen, Brak na prvu FOTO: RTL

A dok je kod nekih parova malo napetija situacija, kod Mure i Marka vrlo je romantično i oboje su se jako veselili što će upoznati ostale kandidate. Osjećam se ispunjeno, zadovoljno, sretno... I dalje smo intimni kao i prvog dana, sad je to preraslo u nešto više, ali ne bih o tome. Ušetat ću ponosno s Murom, zasad imamo odličan odnos i stvarno nam je prelijepo od prvog dana", rekao je Marko, a Mura dodala: Ako neka druga djevojka baci oko na mog muža, neće joj biti dobro."

Mura i Marko, Brak na prvu
Mura i Marko, Brak na prvu FOTO: RTL

Kako će ostali parovi reagirati na nove sudionike sociološkog eksperimenta te hoće li ovaj put večera proći bez svađa - ne propustite pogledati večeras u 21.15 na RTL-u u novoj epizodi 'Braka na prvu'. 

Nove epizode 'Braka na prvu' možete pogledati na platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji! 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO OD 'BRAKA NA PRVU':