Brak na prvu

Nakon napetosti i teških riječi Tina otkrila kako provodi vrijeme s Tiagom: 'Tako je dobro...'

Tina i Tiago stavili su na stranu svoje ranije razmirice

RTL.hr
16.04.2024 11:00

Tina i Tiago u sociološkom eksperimentu 'Brak na prvu'  imali su raspravu nakon ceremonije kada je ona istaknula da je čula svog 'supruga' da je pričao ružno o njoj drugim kandidatima. On se branio tvrdeći da je njima isto rekao što je i njoj. 

Tina, Brak na prvu
Tina, Brak na prvu FOTO: RTL

"Ja sam drugačije čula, ali dobro. Ja bih željela od tebe čuti", istaknula je Tina. Sada je na društvenim mrežama pokazala da su se tenzije između njih smirile i objavila njihov zajednički video u kojemu vježbaju u parku. 

"Tako je dobro ponovno biti u dobrim odnosima s Tiagom. Ovog vikenda sam bila tvrdoglava i nisam puno pričala. Ali onda  smo se sreli u 6 ujutro na našim ulaznim vratima... nismo izlazili zajedno... Kad sam ga vidjela kako dolazi kući u isto vrijeme, bila sam nekako sretna. Znate onaj osjećaj kad oboje popijete čašu previše i sada se čak ni ne sjećate zašto ste uopće bili ljuti jedno na drugo. Volim to", napisala je Tina. 

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.


 

Sociološki eksperiment 'Brak na prvu' gledajte na RTL-u ponedjeljkom i utorkom u 21:15, a nove epizode možete i pogledati na platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji!