Brak na prvu

Nakon Petre Meštrić, i Sonja iz 'Ljubav je na selu' oplela po Filipu iz 'Braka na prvu': 'U kojem si stoljeću zaglavio?'

Bivša kandidatkinja 'Ljubav je na selu' Sonja Hrvoj prozvala je Filipa iz 'Braka na prvu' za njegovo ponašanje

RTL.hr
22.02.2024 13:00

Filip i Tamara odlučili su porazgovarati o odnosima među ostalim kandidatima nakon što su svi zajedno proveli večer. 

Prvo su prokomentirali Tinu i Tiaga. "Ne volim takav tip djevojke. Ne obraćam pažnju na nju. Ne volim takve 'instagramuše', ne priznam ih uopće", rekao je Filip i dodao: "Ne volim djevojke koje pokušavaju biti dominantne, glasne, koje vode glavnu riječ i želi biti glavna gdje je još dvanaestero ljudi", rekao je Filip Tamari.

Za Tamaru je rekao kako mu se ne sviđa jer ima tetovaže i žute zube te da s takvom djevojkom nikada ne bi mogao biti u vezi niti je dovesti kući baki pred prag. 

Bivša kandidatkinja 'Ljubav je na selu' Sonja Hrvoj uključila se u žustru raspravu na Facebook stranici 'Braka na prvu', gdje je Filipa proglasila nazadnim.

Sonja Hrvoj
Sonja Hrvoj FOTO: RTL

"Srećo moja, u kojem si ti stoljeću zaglavio... bakinom? Odavno su strojevi, roboti i kućne pomoćnice zamijenili žene koje rade na odgovornim pozicijama, a istovremeno mogu biti dobre supruge i majke, ali ne nužno i čistačice, spremačice. Da i još nešto, pozdravi baku. Ljubila ga baka", proučila mu je.

Nedavno ga je prozvala i bivša kandidatkinja 'Braka na prvu' Petra Meštrić koja je napisala da se prvo on treba srediti, a kada to učini, tek onda može tražiti savršenu ženu. 

Pročitajte još
Petra Meštrić otkrila tko joj je omiljen u 'Braku na prvu' i što traži kod muškarca!

Sociološki eksperiment 'Brak na prvu' gledajte na RTL-u ponedjeljkom i utorkom u 21:15, a nove epizode možete i pogledati na platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji! 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO IZ 'BRAKA NA PRVU':