Brak na prvu

'Ne treba mi farsa i cijela predstava!' Danijela razljutila Alana odbivši njegov poklon

Alan je odlučio darovati Danijelu, no ona odbila jer samo želi da je prestane vrijeđati

RTL.hr
13.05.2024 22:15

Osim savjetom, Alan je na spoju u 'sociološkom eksperimentu' 'Brak na prvu'  Danijeli odlučio pokloniti dar. No, nije dobio reakciju kakvu je očekivao. 

''Ne, Alan! Ne želim nikakve poklone i svijeće. Meni to ne treba, ljudi, ne!'', rekla je Danijela pa razljutila Alana. ''Kaj glumiš? Kaj radiš, ono?'', upitao ju je Alan. 

''Ne treba mi još jedan poklon ili cvijeće – ne treba mi to'', ponovila je Danijela. ''Tražila sam jednu normalnu stvar – da budeš normalan prema meni i prestaneš me vrijeđati. Prestani govoriti laži o meni, prestani lagati. To je sve što meni treba. Meni ne trebaju pokloni'', dodala je. 

''Pokušavam, no ne daš mi. Ovo je sitnica i nije to za tebe, nego za Dextera'', odgovorio je Alan. 

Danijela mu je pokušala objasniti kako joj treba samo to da bude normalan. ''Došla sam danas u stan, nisi htio razgovarati. Hodamo uz cestu, nećeš mi ništa komentirati, a sad mi tu daješ poklon'', rekla je Danijela. 

Alan i Danijela, Brak na prvu
Alan i Danijela, Brak na prvu FOTO: RTL

Alan je komentirao kako nije u njemu stvar. ''Ja bih taj poklon prihvatio i još bi se nasmijao i zahvalio, ali ona nije ja. Ona je žensko i vrlo je emotivna te ona želi riješiti ovu našu situaciju pod hitno jer dolazi do jednog kolapsa u svojoj glavi'', objasnio je Alan. 

Danijela smatra kako Alan samo radi predstavu od svega pred kamerama. ''Ja bi trebao kao cucak ići za tobom i moliti te i skidati ti sve zvijezde, a kaj ću ja dobivat?'', komentirao je Alan što je Danijeli ludo... 

''Kakve veze ima poklon i cvijeće sa svime što se dešava. Znači ja plačem tri puta na dan, nije baš toliko, no ima dana'', otkrila je Danijela. ''Ne treba mi farsa i cijela predstava'', dodala je te ponovila što želi od njega. ''Da me prestaneš vrijeđati i prozivati za celulit'', rekla je. ''Konstantno me vrijeđaš i lažeš o meni – umorna sam od toga'', dodala je.

Sociološki eksperiment 'Brak na prvu' pogledajte na platformi Voyo

POGLEDAJTE BONUS VIDEO IZ 'BRAKA NA PRVU':