Brak na prvu

Nikolina iz 'Braka na prvu' ponovno u vjenčanici! Pridružila joj se i kuma Ana

Nikolina i Ana vole isprobavati nove stvari i upuštati se u nove projekte

RTL.hr
28.02.2024 17:30

Nikolina Dianežević i Ana Ude zajedno su bile u kulinarskom showu 'Tri, dva, jedan - peci!' gdje su se i upoznale, a ponovno su pred kamere stale u sociološkom eksperimentu 'Brak na prvu'

Naime, Ana je bila Nikolinina kuma kada se udavala za Antona, a on ju je prozvao i "opakom" prijateljicom jer ga je izrešetala s mnogo pitanja. Bila joj je velika podrška tijekom toga dana, ali i kasnije. 

Njih dvije druže se više od deset godina, a zajedno su sudjelovale u još jednom projektu, o čemu su izvijestile na društvenim mrežama. 

Nikolina i Ana, Brak na prvu
Nikolina i Ana, Brak na prvu FOTO: RTL

"Za potrebe jednog od najzabavnijih shootinga kojem sam imala priliku prisustvovati - jer je uključivao brojne znatiželjne prolaznike na zagrebačkim ulicama, kao i još brojniji promet kojeg smo my partner in crime Ana Ude i ja uspješno izbjegavale za potrebe shootinga", napisala je Nikolina. 

U intervjuu za RTL.hr Nikolina je pohvalila svoju kumu. 

Ana Ude i Nikolina Dianežević, Brak na prvu
Ana Ude i Nikolina Dianežević, Brak na prvu FOTO: RTL

"Moja je Ana jedna emotivna i predivna čista duša koja je puno donijela u moj život i koju smatram sestrom. Uvijek je tu za mene i istinski mi želi samo najbolje, a obje smo tipovi osoba koje će preokrenuti svijet za ljude koje volimo... Znam da je ona spremna upravo to napraviti za mene i zato je s ponosom mogu nazvati svojom kumom", zaključila je Nikolina. 

Sociološki eksperiment 'Brak na prvu' gledajte na RTL-u ponedjeljkom i utorkom u 21:15, a nove epizode možete i pogledati na platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO OD 'BRAKA NA PRVU':