Brak na prvu

Nikolina iz 'Braka na prvu' za RTL.hr o ljetnom poslu: 'Kuham na brodu za goste iz cijelog svijeta'

Nikolina je za RTL.hr podijelila svoje planove za ljeto, a otkrila je i s kojim kandidatima iz showa je ostala u kontaktu

RTL.hr
22.06.2024 09:00

Kandidatkinja sociološkog eksperimenta 'Brak na prvu', Nikolina Dianežević, za RTL.hr je otkrila kako ljeto provodi u dinamičnom ritmu, balansirajući između posla i odmora. Svoj prvi dio godišnjeg odmora već je iskoristila, a uz odmor na plaži, planinarenje i jedrenje, vožnja motorom također je jedna od njezinih ljetnih razonoda. 

"Radim kao kuharica na katamaranima ljeti pa sam u iščekivanju vrućina i sezone", rekla je Nikolina te dodala kako u srpnju i kolovozu odlazi na dva tjedna jedrenja.

"To nisu klasični katamarani, već luksuzni privatni brodovi na kojima kuham za goste iz cijelog svijeta", objasnila je. 

Nikolina Dianežević
Nikolina Dianežević FOTO: Privatni album

Što se tiče njezinih privatnih planova za ljetovanje, Nikolina kaže kako je već iskoristila prvi dio godišnjeg odmora. 

"Zadnjih par tjedana bila sam u Sloveniji i prošli tjedan bila sam na Rabu," rekla je, dodajući kako je u Sloveniji bila s prijateljicama, dok je na Rab povela svoju majku. "Baš sam ponosna na to. Da konačno i ja nju povedem na more, a ne samo ona mene kao kad sam bila manja," rekla je Nikolina.

Nikolina Dianežević
Nikolina Dianežević FOTO: Privatni album

Objasnila je kako njezina obitelj, u jednom mjestu na moru, ima kuću za odmor te da u pauzama između jedrenja uvijek i tamo rado odlazi. 

Nikolina Dianežević
Nikolina Dianežević FOTO: Privatni album

Istaknula je kako obožava vožnju motorom te otkrila da je upravo kupila novi, pa je sada spremna da ga isproba. 

"Kombinacija posla, jedrenja, planinarenja, odmaranja na plaži i vožnja motorom" - navela je Nikolina kao svoju omiljenu ljetnu kombinaciju.  

Otkrila je da se još uvijek čuje s Antonom. "Čujemo se često. Baš smo se jučer čuli. On uvijek pita što ima novoga," rekla je Nikolina te dodala kako je Anton bio na godišnjem u Splitu kod svoje obitelji. 

Nikolina Dianežević
Nikolina Dianežević FOTO: Privatni album

Od ostalih kandidata 'Braka na prvu', Nikolina kaže kako je ostala u dobrim odnosima najviše s ženskim kandidatkinjama. 

"Čujem se najviše s Tamarom, Klarom, Renatom i Anom od djevojaka, a od muških samo s Antonom. Tamari je bio rođendan, pa smo se čule, a Ani sam obećala da ću doći u Norvešku, jer se ona odselila tamo," otkrila je Nikolina. 

Propuštene epizode 'Braka na prvu' pogledajte na platformi Voyo! 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO OD 'BRAKA NA PRVU':