Brak na prvu

Nikolina o Antonu i drugim muškarcima u 'Braku na prvu': 'Ne znam čega se svi oni boje. Mi žene im nećemo ništa!'

Nikolina i Anton imali su svoj prvi razgovor s ekspertima, a ona je priznala kako smatra da Anton na sva pitanja odgovara vrlo diplomatski

RTL.hr
27.02.2024 15:00

"Dobila sam dojam da izbjegava reći konkretan odgovor na pitanje. Sve je nekako u rukavicama, sve je nekako diplomatski. Mislim da smo dovoljno reći da možemo iskreno reći što mislimo. Malo me smeta to kad ljudi nisu direktni", rekla je Nikolina u sociološkom eksperimentu 'Brak na prvu'. Ona i Anton imali su prvu ceremoniju pred stručnjacima, a oni su zaključili kako je Anton još uvijek u grču. 

Ekspertica Sanela Kovačević Nelly upitala je Antona što mu je potrebno od Nikoline da joj se dodatno otvori. 

"Vremena. To je sve", odgovorio je. 

Nikolina je toga svjesna, no isto tako ističe kako to nije takav eksperiment - u kojem se izražavanje osjećaja može čekati dovijeka. 

"Trebam vremena da sve mogu osjećati", rekao je i dodao kako smatra da Nikolina i on prvo trebaju biti prijatelji te se iz toga tek može nešto više izroditi. Tako mu je bilo i s bivšom djevojkom. 

"Ne znam čega se ti današnji muškarci boje. Mislim da mi žene zaista nismo toliko... nećemo im ništa", naglasila je Nikolina. 

Sociološki eksperiment 'Brak na prvu' gledajte na RTL-u ponedjeljkom i utorkom u 21:15, a nove epizode možete i pogledati na platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO OD 'BRAKA NA PRVU':