Brak na prvu

Nikolina za RTL.hr o Alenovoj izjavi da mu se dopala: 'Polaskana sam...'

Nikolina je za RTL.hr prokomentirala Alenov kompliment, ali i odnos sa suprugom Antonom

RTL.hr
22.02.2024 09:16

Nikolina Dianežević u sociološkom eksperimentu 'Brak na prvu' spojena je s Antonom. Kod ovoga para zasad postoje određene prepreke, a ona se silno trudi da se Anton osjeća dobro. Kako je njemu zaista sve novo, budući da je iz Kanade, Nikolina je ta koja mu pokušava olakšati cijelu situaciju. No, zbog toga mu ponekad, kako je rekao, ide na živce. Tijekom prve zajedničke večere jedan je kandidat bacio oko na nju. Radi se o Alenu koji je rekao kako mu se sviđa Nikolina, barem što se tiče fizičkog izgleda. Nikolina je za RTL.hr sumirala dosadašnje iskustvo u sociološkom eksperimentu. 

Kako komentirate Alenovu izjavu, da ste mu se svidjeli, prvenstveno zbog fizičkog izgleda?

Polaskana sam komplimentom od bilo koje osobe, pa tako i Alena, uvijek je lijepo čuti da se nekome sviđaš - no to mi ne predstavlja zaista ništa više od samog komplimenta. Malo me iznenadilo doduše, jer nisam tako nešto uopće očekivala. 

Je li se on vama svidio?

Alen mi se tijekom prve večere u zajedničkom razgovoru činio kao dečko na mjestu, ali kako je večer odmicala, kad sam shvatila koliko tenzija postoji između njega i Ane, bilo mi ih je žao oboje jer su se našli u nezavidnoj situaciji. To je bio moj prvi dojam.

Kako je za vas protekla prva zajednička večer? Jeste li zadovoljni?

Zadovoljna sam kako je protekla prva večera iako mi nije bilo drago što su se neki ljudi našli na tapeti i što se moralo prokopati po intimi drugih parova - ali na kraju krajeva, ovo je reality show i tu smo da javno prikažemo razvoj naših odnosa. Žao mi je što je Ana bila povrijeđena, ali žao mi je i stigme i loših komentara koja radi iskrenosti prati Alena. Ne mislim da je loš dečko, ali svakako je mogao malo drugačije i možda empatičnije iskomunicirati svoje dojmove o Ani. No, ja nisam ničiji sudac ni porota, poštujem jednog i drugog i mogu razumijeti stajališta oboje.

Eksperti su komentirali kako imate odličnu energiju. Jeste li se tako istinski osjećali na prvoj večeri?

Da, osjećala sam se zaista super jer sam se jako veselila što ću konačno vidjeti ostale parove, pogotovo djevojke i što ćemo svi zajedno pročakulati o dosadašnjim dogodovštinama.

Kakva je na večeri bila situaciju između vas i Antona?

Mirna- Anton i ja ne volimo baš previše komentirati stvari pred kamerama, više volimo pričati u privatnosti svoga doma, bez kamera.

Nikolina Dianežević, Brak na prvu
Nikolina Dianežević, Brak na prvu FOTO: RTL

Je li vas povrijedila njegova izjava, da ste poput njegove mame?

Nije me povrijedila njegova izjava jer ne razumijem o čemu je on tu uopće pričao - ako je netko čangrizav i sitničav kako me opisao, to je u ovom odnosu on. Osim toga, mislila sam da je gospodin koje takve sitničavosti ne bi izražavao pred kamerama, ali očito sam se prevarila jer takvi komentari zapravo nisu bili niti istiniti niti lijepi, pogotovo s obzirom na to koliko sam se trudila olakšati mu cijelu ovu situaciju kad sam vidjela da je energetski pao tijekom medenog mjeseca i zajedničkog useljenja. Puno smo razgovarali i vjerujem da nas nakon ovog očekuju samo opušteniji dani bez tenzija. A to je ono što želim u ovom trenutku. Mir i drama-free odnos.

Što kažete na druge parove, tko vam se najviše svidio i zašto?

Svidjeli su mi se svakako Tina i Tiago jer se iz aviona vidi da su za sada oni jedini pravi romantični par među nama i preslatki su mi, oboje pršte energijom. Osim njih, mislim da se kao prijateljski par super slažu Tamara i Filip, užasno je zabavno u njihovom društvu i super mi je kako su se oboje prilagodili situaciji u kojoj su se našli unatoč početnim ružnim Filipovim komentarima. Tamara je cijelu situaciju podnijela kao kraljica i na tome joj se divim. Žao mi je radi ružnog početka i smjera u kojem ide Anin i Alenov odnos, ne vjerujem da se stvari tu daju popraviti. A što se tiče ostalih parova, još mi je teško procijeniti s obzirom na to da nisam puno bila s njima u interakciji budući da su sjedili na drugom kraju stola. 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO IZ 'BRAKA NA PRVU':

Sociološki eksperiment 'Brak na prvu' gledajte na RTL-u ponedjeljkom i utorkom u 21:15, a nove epizode možete i pogledati na platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji!