Brak na prvu

Nikolina za RTL.hr o Antonovim komentarima da je poput njegove mame: 'Mislila sam da je gospodin'

Anton je komentirao kako mu smeta što Nikolina stalno priča te da se ponaša poput njegove mame

RTL.hr
24.02.2024 07:00

Anton je u sociološkom eksperimentu 'Brak na prvu' priznao kako ga mnoge stvari tište. Većina njih se odnosi na njegovu suprugu Nikolinu, koja se maksimalno trudi olakšati mu situaciju. 

"Osjećam se tjeskobno zbog puno stvari. Ne znam baš kakva je točno situacija. Ne znam točno što je sada", rekao je nedavno Anton i dodao kako će za njega puno toga biti teško u ovoj novonastaloj situaciji. 

Također, Nikolini je zamjerio što stalno nešto komentira.

"Komentira svaku nevažnu sitnicu. To je nešto što moja mama radi, a mene stvarno nije briga za to. Ako bude takva po cijele dane, izludjet ću", rekao je.

Nikolina Dianežević, Brak na prvu
Nikolina Dianežević, Brak na prvu FOTO: RTL

Pitali smo Nikolinu za komentar, koja je ranije u intervjuu za RTL.hr rekla kako joj je drago što je dobila supruga koji joj uvijek čuva leđa. 

"Nije me povrijedila njegova izjava jer ne razumijem o čemu je on tu uopće pričao - ako je netko čangrizav i sitničav kako me opisao, to je u ovom odnosu on. Osim toga, mislila sam da je gospodin koje takve sitničavosti ne bi izražavao pred kamerama, ali očito sam se prevarila jer takvi komentari zapravo nisu bili niti istiniti niti lijepi, pogotovo s obzirom na to koliko sam se trudila olakšati mu cijelu ovu situaciju kad sam vidjela da je energetski pao tijekom medenog mjeseca i zajedničkog useljenja. Puno smo razgovarali i vjerujem da nas nakon ovog očekuju samo opušteniji dani bez tenzija. A to je ono što želim u ovom trenutku. Mir i drama-free odnos", naglasila je Nikolina. 

Sociološki eksperiment 'Brak na prvu' gledajte na RTL-u ponedjeljkom i utorkom u 21:15, a nove epizode možete i pogledati na platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji! 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO IZ 'BRAKA NA PRVU':