Brak na prvu

Nikolini pratitelj napisao da bi je oženio, a ona vrlo sigurno: 'Ne bih više!'

Nikolina je pratiteljima omogućila da joj postavljaju pitanja, a najviše njih se odnosilo na sociološki eksperiment 'Brak na prvu'

RTL.hr
15.04.2024 11:00

Nikolina i Anton napustili su sociološki eksperiment 'Brak na prvu', a oboje su za RTL.hr naglasili kako se i dan danas čuju i druže. Postali su prijatelji kada već nije bilo prilike da njihov odnos izraste u nešto više. Nikolina je nakon ispadanja omogućila pratiteljima na Instagramu da joj postave nekoliko pitanja, a većina njih se odnosila na 'Brak na prvu'.

Jedno od njih bilo je ima li trenutačno nekoga. "Zaljubljena u život, ali slobodna kao ptičica", naglasila je Nikolina. Naravno, bilo je i ponuda za brak, ali Nikolina je samo napisala: "Hvala ti, ali ja ne bih više".

Nikolina i Anton, Brak na prvu
Nikolina i Anton, Brak na prvu FOTO: RTL

Ispitivali su je i oko situacije s Alanom, kada joj se upucavao na zajedničkoj večeri dok je njegova supruga Danijela sjedila kraj njega.

"Popričala sam s njim uljudno i toplo (tada sam prvi put ikada konkretnije popričala s njime budući da su tek ušli), isto kao što sam popričala sa svakom novom osobom koja je ušla u eksperiment, ali kada sam shvatila da malo pretjeruje, a s druge strane uopće ne obraća pažnju na ženu pored sebe, nije mi bilo ugodno", napisala je Nikolina. 

I ovim je putem otkrila kako su Anton i ona ostali dobri prijatelji. 

Sociološki eksperiment 'Brak na prvu' gledajte na RTL-u ponedjeljkom i utorkom u 21:15, a nove epizode možete i pogledati na platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji!